Onderwijs voor de 21ste eeuw

Onderwijs voor de 21ste eeuw - Kris van den Branden | Tiliboo-afrobeat.com

...js voor de 21ste eeuw (Paperback). Onderwijs voor de 21ste eeuw 1e druk is een boek van Kris Van den Branden uitgegeven bij Uitgeverij Acco ... Rotterdam Vakmanstad, onderwijs voor de 21ste eeuw - Sport ... ... . ISBN... onderwijs van de 21ste eeuw een sociale omslag maken. - technologie voor hen te doen werken : jonge mensen moeten moderne technologieën niet alleen kunnen aanwenden voor informele, persoonlijke doeleinden, maar moeten De auteur schetst in dit boek op een heldere en toegankelijke manier antwoorden op grote vragen over het onderwijs in onze eeuw: geen kant-en-klare oplossingen, maar wel hanteerbare kaders. En mooi meegenomen: die kaders lopen parallel met de uitgangspunten van het leerplanconcept Zin in leren! In onderstaand figuur worden de ... Onderwijs voor de 21ste eeuw - Acco ... . En mooi meegenomen: die kaders lopen parallel met de uitgangspunten van het leerplanconcept Zin in leren! In onderstaand figuur worden de 21e-eeuwse vaardigheden gepresenteerd. Ze kunnen zowel los als in samenhang gezien worden, maar altijd in combinatie met vakspecifieke kennis en vaardigheden. Klik in het linkermenu op d...

INFORMATIE

AUTEUR
Kris van den Branden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderwijs voor de 21ste eeuw.pdf

OMSCHRIJVING

Onderwijs voor de 21ste eeuw 1e druk is een boek van Kris Van den Branden uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462922853 De wereld verandert razendsnel. Moet ons onderwijs dan ook niet veranderen? Leren onze kinderen op school nog wel de cruciale dingen die ze nodig hebben in de maatschappij van de 21ste eeuw? Ons onderwijs is voortreffelijk, maar het werkt niet even goed voor alle leerlingen. Hoe kan ons onderwijs ervoor zorgen dat alle leerlingen zich volwaardig ontwikkelen en zich goed voelen op school? Wat is de rol van de leerkracht? En wat is de rol van ouders? En moeten we nu massaal computers en tablets in onze klassen invoeren? Dit boek biedt een antwoord op de grote vragen over het onderwijs van de 21ste eeuw. Geschreven in een heldere taal, opgefrist met concrete ideeën uit de onderwijspraktijk en overgoten met een stevige dosis optimisme. Want ons onderwijs is uitstekend maar het kan nog beter. Beter aangepast aan de moderne tijden, beter voor leerlingen en hun ouders, beter voor leerkrachten. Onderwijs voor de 21ste eeuw is een must voor iedereen die geeft om de kwaliteit van ons onderwijs. Iedereen dus. KRIS VAN DEN BRANDEN is lerarenopleider en docent aan de KU Leuven en ouder van drie schoolgaande dochters. Hij was jarenlang woordvoerder van het Steunpunt Gelijke Onderwijskansen. Hij is gepassioneerd door alles wat met onderwijs te maken heeft en heeft een torenhoog respect voor leerkrachten. Hij ziet onderwijs als een krachtige hefboom voor een beter leven en een betere wereld.

Wil je het boek lezen?Onderwijs voor de 21ste eeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kris van den Branden. Lezen Onderwijs voor de 21ste eeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN