Neuroleiderschap

Neuroleiderschap - Guido de Valk | Tiliboo-afrobeat.com

...oleiderschap leert u hoe u een nieuwe manager kunt worden door kennis en technieken uit de hersenwetenschappen toe te passen ... Over leiderschap 2.0: Neuroleiderschap > W2 Insight ... . Guido de Valk laat in deze preview zien hoe dat u kan helpen de transitie van macht naar kracht te maken.. We weten inmiddels veel over het brein. Televisie en radio besteden er uitgebreid aandacht aan en ook worden er steeds meer boeken over geschreven. Neuroleiderschap, de relatief jonge discipline waarin Rock actief is, is hot. Bedrijven als American Express en Ericsson trainen hun leidinggevenden al op basis van inzichten uit de hersenwetenschap e ... Neuroleiderschap: van macht naar kracht. Lessen voor ... ... . Bedrijven als American Express en Ericsson trainen hun leidinggevenden al op basis van inzichten uit de hersenwetenschap en het jaarlijkse congres van David Rock was afgelopen november stijf uitverkocht. We weten steeds meer over de werking van de hersenen. Dit geeft goede inzichten in je eigen gedrag, dat van anderen en van je team. In de masterclass neuroleiderschap voor managers zetten we deze in...

INFORMATIE

AUTEUR
Guido de Valk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Neuroleiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

Neuroleiderschap 1e druk is een boek van Guido de Valk uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221209 Deze tijd vraagt om een ander type leiders en managers. Leiders die de mens centraal stellen en die weten hoe ze met mensen om moeten gaan en mensen kunnen laten groeien. Managers die zich onderscheiden door waardengedreven leiderschap. Echter, hoe je zo'n leider kunt worden is nog vaak niet duidelijk. Hoe zorg je er daadwerkelijk voor dat je ander gedrag ontwikkelt, zonder dat we verzanden in wollige, vage begrippen? En hoe zorg je ervoor dat dit andere gedrag ook blijvend ander gedrag is? In het boek 'Neuroleiderschap' leer je hoe je een nieuwe manager kan worden door kennis en technieken uit de hersenwetenschappen toe te passen. Guido de Valk helpt je stap voor stap om antwoorden te vinden op deze vragen. Met de techniek van de neuroleiderschap is deze transformatie namelijk zeer goed mogelijk en ook bereikbaar voor iedereen. Neuroleiderschap is opgebouwd uit twee delen. In het eerste deel leer je hoe ons brein werkt en wat dat betekent voor de manier waarop je leiding geeft aan anderen. Het tweede deel is zeer praktisch van aard en geeft je veel praktische tips. Na het lezen van het boek weet je wat je moet doen om de verandering naar waardengedreven leiderschap bij jezelf en bij jouw teamleden tot stand te brengen.Over de auteurGuido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts en heeft vervolgens ruim tien jaar als manager in zorg en overheid gewerkt. In 2008 heeft Guido De Valk Leadership Company opgericht. De Valk Leadership Company is expert in leiderschapscoaching en ontwikkeling. Zij coachen vanuit een neurowetenschappelijke grondslag managers en professionals zodat die zich tot leiders ontwikkelen die passen bij deze tijd.

Wil je het boek lezen?Neuroleiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido de Valk. Lezen Neuroleiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN