Meer Dan 750.000 Puzzelwoorden

Meer Dan 750.000 Puzzelwoorden - Verschuyl | Tiliboo-afrobeat.com

...er dan twee miljoen exemplaren van de door hem samengestelde puzzelwoordenboeken zijn inmiddels verkocht! Deze nieuwe editie, met meer dan 750 ... Zoveel of meer als / dan - Taaladvies.net ... .000 puzzelwoorden, is geheel geactualiseerd en uitgebreid met duizenden woorden. De puzzelwoorden zijn alfabetisch gerangschikt, met omschrijvingen die van 'makkelijk' naar 'moeilijk' zijn geordend. "Meer dan 750.000 puzzelwoorden" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Handwerken, Hobby > Spellen, Puzzelen Sport > Sport en spel algemeen > Puzzelboeken Meer dan 250.000 puzzelwoorden (Paperback). Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze ... Appartement te koop Retiefstraat 11 III in Amsterdam voor ... ... .000 puzzelwoorden (Paperback). Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenser...

INFORMATIE

AUTEUR
Verschuyl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Meer Dan 750.000 Puzzelwoorden.pdf

OMSCHRIJVING

Miljoenen mensen in Nederland en België zijn enthousiaste puzzelaars. Puzzelen is voor hen een unieke combinatie van denkwerk en ontspanning. Het aanbod van puzzels wordt steeds gevarieerder, de omschrijvingen veranderen en er ontstaan telkens nieuwe woorden en begrippen. Een continue aanpassing en verbetering van de bestaande puzzelwoordenboeken is dan ook een noodzaak. Dr. Verschuyl, van oudsher een begrip in de puzzelwereld, weet dat beter dan wie ook. Ruim meer dan twee miljoen exemplaren van de door hem samengestelde puzzelwoordenboeken zijn inmiddels verkocht! Deze nieuwe editie, met meer dan 750.000 puzzelwoorden, is geheel geactualiseerd en uitgebreid met duizenden woorden. De puzzelwoorden zijn alfabetisch gerangschikt, met omschrijvingen die van 'makkelijk' naar 'moeilijk' zijn geordend. Het is als het ware een omgekeerd, woordenboek. Er zijn vele rubrieken opgenomen, die een schat aan informatie bieden. Kortom: dit actuele puzzelwoordenboek is een must, voor iedere puzzelaar!

Wil je het boek lezen?Meer Dan 750.000 Puzzelwoorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verschuyl. Lezen Meer Dan 750.000 Puzzelwoorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN