Een oude geschiedenis

Een oude geschiedenis - Jonathan Littell | Tiliboo-afrobeat.com

...de geschiedenis (Paperback). Een spiegelpaleis van wrede excessenEen man, een vrouw, een kind ... Samenvatting de oudheid oude geschiedenis - Oudheid - Stuvia ... . Een badkuip, een gang, een tuin, een hotelkamer.... Wie Een oude geschiedenis wil lezen, moet aanvaarden dat Littell hem niet zal laten wegkijken van de gruwel, maar kan zich troosten met de gedachte dat het vaak moed vergt om de minder aangename kanten van dit bestaan onder ogen te zien. Daan Pieters. Jonathan Littell - Een oude geschiedenis. Nieuwe versie. OPIUM: EEN OUDE GESCHIEDENIS. Toen Telemachus, de zoon van Odysseus, zijn va ... Een oude geschiedenis van Jonathan ­Littell: een ... ... . Nieuwe versie. OPIUM: EEN OUDE GESCHIEDENIS. Toen Telemachus, de zoon van Odysseus, zijn vaders vriend koning Menelaüs in Sparta opzocht, werden herinneringen opgehaald aan de Trojaanse oorlog en de dood van Odysseus. Een oude geschiedenis is een stomvervelend boek. Althans, dat vind ik. U, lezer, zal er misschien van genieten. Of het prijzen. Of denken dat de re... Een oude geschiedenis Nieuwe versie ... Een deurklin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Littell
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een oude geschiedenis.pdf

OMSCHRIJVING

Een spiegelpaleis van wrede excessenEen man, een vrouw, een kind. Een badkuip, een gang, een tuin, een hotelkamer. Een deurklink, een fotoboek, een sprei, een Da Vinci, een pianoconcert van Mozart. Sardientjes, roggebrood, wijn. Dit alles en meer komt steeds – maar steeds anders – terug in de zeven hoofdstukken die deze verontrustende en hallucinante roman beslaat. Maar elk hoofdstuk begint in een zwembad. Een naamloze ikfiguur, soms van fluïde (gender)identiteit, komt uit het water, rent eenmaal aangekleed gedesoriënteerd door een eindeloos gangenstelsel, opent een deur (in elke scène een andere) en duikt aan het eind van elk hoofdstuk weer in het water.

Wil je het boek lezen?Een oude geschiedenis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Littell. Lezen Een oude geschiedenis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN