De geschiedenis van geneesmiddelen

De geschiedenis van geneesmiddelen - Michael C. Gerald | Tiliboo-afrobeat.com

...chiedenis van geneesmiddelen (Hardcover) ... PDF Geschiedenis van de geneesmiddelen-nijverheid ... . Dit boek is bedoeld voor lezers die geïnteresseerd zijn in geneesmiddelen, biomedische wetenschappen en... Natuurlijke geneesmiddelen worden verkregen uit producten die in de natuur voorkomen. Deze kunnen plantaardig zijn, zoals bijvoorbeeld kinine uit de bast van de kinaboom, digitalis uit het vingerhoedskruid, vitaminen uit fruit en groenten. Geneesmiddelen kunnen echter ook van dierlijke of menselijke oorsprong zijn: hormonen worden bereid uit klieren van runderen en varkens, maar ook uit de ... De geschiedenis van de geneeskunde i ... De geschiedenis van geneesmiddelen - CHG ... ... De geschiedenis van de geneeskunde is al bijna zo oud als de mensheid, en zeer uitgebreid. Alle menselijke gemeenschappen en samenlevingen uit het verleden hebben hun eigen opvattingen gehad over zaken als geboorte, dood, ziektes en genezing.In oude tijden werden ziektes vaak toegeschreven aan het werk van demonen en andere kwaad...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael C. Gerald
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De geschiedenis van geneesmiddelen.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is bedoeld voor lezers die geïnteresseerd zijn in geneesmiddelen, biomedische wetenschappen en wetenschapsgeschiedenis, maar dient ook als informatiebron voor wetenschappers, artsen en studenten. Het schetst met historische diepgang het verhaal van een breed scala aan geest- en lichaamsveranderende middelen die een merkbare invloed hebben gehad op de geschiedenis van de mens.

Wil je het boek lezen?De geschiedenis van geneesmiddelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael C. Gerald. Lezen De geschiedenis van geneesmiddelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN