Verslaafd aan liefde

Verslaafd aan liefde - Jan Geurtz | Tiliboo-afrobeat.com

...slaafd aan Liefde" toont Jan Geurtz dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelf-afwijzing ... Verslaafd aan liefde. Relatietherapie ... . Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Verslaafd aan liefde de weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties. Hoofdstuk 1. Inleiding: de moeder van alle misvattingen. Al het lijden is verwarring. Verwarring is je verzetten tegen wat is. Als je vo ... Jan Geurtz - Verslaafd aan Liefde - Deel1 - YouTube ... . Inleiding: de moeder van alle misvattingen. Al het lijden is verwarring. Verwarring is je verzetten tegen wat is. Als je volmaakt helder bent, is wat er is wat je wilt. Dus als je iets anders wilt dan wat er is, kun je weten dat je verward bent. Bram van Splunteren (VPRO) interviewt Jan Geurtz over zijn laatste boek "Verslaafd aan liefde". Zie ook www.jangeurtz.nl In Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz op heldere wijze zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Geurtz
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verslaafd aan liefde.pdf

OMSCHRIJVING

In de spirituele bestseller Verslaafd aan liefde laat Jan Geurtz zien dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit een fundamentele zelfafwijzing. Op inspirerende wijze laat hij zien hoe we onze behoeftigheid aan liefde en erkenning kunnen veranderen in onvoorwaardelijk en duurzaam geluk - voor iedereen die bekneld zit in een liefdesrelatie, of in het gemis eraan. Jan Geurtz is de auteur van de bestsellers De opluchting, De verslaving voorbij, Verslaafd aan liefde en Verslaafd aan denken. Geurtz studeerde orthopedagogiek, onderwijskunde en wetenschapsfilosofie, en is geïnspireerd door het boeddhisme.

Wil je het boek lezen?Verslaafd aan liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Geurtz. Lezen Verslaafd aan liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN