Tuinieren in je hoofd

Tuinieren in je hoofd - Diana de Raaf | Tiliboo-afrobeat.com

...twoordelijk te voelen voor je eigen "tuintje", en deze zo goed mogelijk te verzorgen en onderhouden 'Tuinieren in je hoofd - oefeningen' doen, die je op weg helpen naar een meer gezond zelfvertrouwen Leren je behoeftes, wensen en verlangens op positieve wijze te uiten Leren te luisteren zonder iets op te willen lossen Zelfkennis Tuinieren in je hoofd is een praktisch en makkelijk toepasbaar boek ... bol.com | Tuinieren in je hoofd, Diana de Raaf ... ... . Je leert waarom je op andere mensen reageert als "helper, slachtoffer of aanklager". (uitgelegd vanuit de drama driehoek) Het tuintjes idee maakt zichtbaar hoe je handelt en waar je grenzen liggen .Het boek is makkelijk leesbaar en meteen toepasbaar. 'Tuinieren in je hoofd - op weg naar een gezond zelfvertrouwen' . ... Bestel ~ Tuinieren in je hoofd. ... . (uitgelegd vanuit de drama driehoek) Het tuintjes idee maakt zichtbaar hoe je handelt en waar je grenzen liggen .Het boek is makkelijk leesbaar en meteen toepasbaar. 'Tuinieren in je hoofd - op weg naar een gezond zelfvertrouwen' . ...

INFORMATIE

AUTEUR
Diana de Raaf
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Tuinieren in je hoofd.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom kunnen we het niet laten om anderen te helpen? Waarom is het zo moeilijk om grenzen te stellen? Waarom lukt het ons maar niet om op te komen voor onze eigen behoeften en verlangens? En waarom mopperen we zo vaak op elkaar?Bepaalde situaties ervaren we als zo bedreigend dat ons instinctieve brein de regie overneemt en we terugvallen op de automatische reacties die we in onze jeugd hebben aangeleerd.Wat we nodig hebben is een gereedschap dat ons helpt beter met die instinctieve reactie om te gaan. Iets eenvoudigs dat ons helpt om, ook wanneer we niet helemaal helder meer kunnen denken, snel en vlot te zien hoe we het beste kunnen reageren. Dit boek laat aan de hand van heldere voorbeelden zien hoe je voor je eigen tuintje kunt zorgen.

Wil je het boek lezen?Tuinieren in je hoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana de Raaf. Lezen Tuinieren in je hoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN