Taalraps

Taalraps - Margreet Verboog | Tiliboo-afrobeat.com

...raps kun je actief aan de slag met een van de lastigste aspecten van het leren van een nieuwe taal: het oefenen van een natuurlijke spreektaal met een juist accentgebruik ... lekker weer vandaag - taalriedel - YouTube ... . Taalraps zijn ritmisch begeleide 'riedels' of 'raps' waarbij het ritme helpt bij het leren van het natuurlijke patroon van accentuering in het Nederlands. Er zijn eenvoudige en meer gecompliceerde taalraps zodat ... Taalraps 1e druk is een boek van Margreet Verboog uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058755445 Met Taalraps kun je actief aan de slag met een van de lastigste aspecten van het leren van een nieuwe taal: het oefenen van een natuurlijke spreektaa ... Taalraps | Adèr, Verboog | 9789058755445 | Boom test onderwijs ... . ISBN 9789058755445 Met Taalraps kun je actief aan de slag met een van de lastigste aspecten van het leren van een nieuwe taal: het oefenen van een natuurlijke spreektaal met een juist accentgebruik. In Taalraps wordt ritme ingezet als zeer effectief midd...

INFORMATIE

AUTEUR
Margreet Verboog
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Taalraps.pdf

OMSCHRIJVING

Taalraps 1e druk is een boek van Margreet Verboog uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058755445 Met Taalraps kun je actief aan de slag met een van de lastigste aspecten van het leren van een nieuwe taal: het oefenen van een natuurlijke spreektaal met een juist accentgebruik. Taalraps zijn ritmisch begeleide 'riedels' of 'raps' waarbij het ritme helpt bij het leren van het natuurlijke patroon van accentuering in het Nederlands. Er zijn eenvoudige en meer gecompliceerde taalraps zodat zowel beginners als gevorderden hun uitspraak in het Nederlands kunnen verbeteren. Het rappen is een aanstekelijke werkvorm voor in de klas, maar de raps zijn ook heel geschikt om individueel mee te werken.

Wil je het boek lezen?Taalraps in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margreet Verboog. Lezen Taalraps Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN