Syndroom X

Syndroom X - Jack Challem | Tiliboo-afrobeat.com

...iele-X-syndroom (FXS) is een erfelijke aandoening die gepaard gaat met een milde tot matige verstandelijke handicap en op autisme gelijkend gedrag ... Syndroom X - aHealthylife.nl Webwinkel ... . Verder zijn er dikwijls bepaalde uiterlijke kenmerken, waaronder een lang, smal gezicht en grote oren. Het syndroom wordt veroorzaakt doordat een mutatie in het X-chromosoom ervoor zorgt dat er een deel van het FMR1-gen gekopieerd is ... Fragiele X-syndroom is een zeldzame, erfelijke aandoening die wordt gekenmerkt door verstandelijke beperking en bepaalde gedragskenmerken, zoals op autisme gelijkend gedrag. Omdat men de samenhang van deze verschijnselen nog niet goed begreep noemde men dit syndroom X. Door de Wereldgezondheidsorganisatie werd het in ... bol.com | Syndroom X | 9789079872343 | Jack Challem | Boeken ... . Omdat men de samenhang van deze verschijnselen nog niet goed begreep noemde men dit syndroom X. Door de Wereldgezondheidsorganisatie werd het in 2002 voor het eerst benoemd als metabool syndroom, om aan te geven dat het om een cluster van stofwisselingspro­blemen gaat. Metabool = betrekking hebbend op de stofwisseling. Het metabool syndroom (of metaboolsyndroom), ook w...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Challem
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Syndroom X.pdf

OMSCHRIJVING

Syndroom X 1e druk is een boek van Jack Challem uitgegeven bij Succesboeken.Nl. ISBN 9789079872343 Wat is syndroom X? Het is een resistentie tegen insuline - het hormoon dat nodig is om voedsel in energie om te zetten - in combinatie met een hoog gehalte aan cholesterol of triglyceriden, een hoge bloeddruk of te veel lichaamsvet. Syndroom X doet je voortijdig verouderen en doet het risico op het krijgen van hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, overgewicht, oogziekte, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel, diabetes, de ziekte van Alzheimer, kanker en andere ziekten, die met leeftijd in verband staan, toenemen. Syndroom X is het eerste boek dat je vertelt hoe je tegen deze epidemische aandoening moet vechten. Het syndroom laat de gezondheid van bijna eenderde van de ge ndustrialiseerde wereldbevolking ontsporen. Het boek zet een compleet driestappenprogramma uiteen, waaronder gemakkelijk te volgen voedingspatronen, lichte lichamelijke activiteit en gemakkelijk verkrijgbare voedingssupplementen die je tegen het ontwikkelen van syndroom X zullen beschermen of die syndroom X keren als je het al hebt. Over de auteurs: Jack Challem, die bekend staat als de Nutrition Reporter, publiceert een nieuwsbrief over gezondheid met dezelfde naam, draagt bij als redacteur voor de gezondheidstijdschriften Let's Live en Natural Health en is de coauteur van The Natural Health Guide to Beating the Supergerms. Burton Berkson, M.D., Ph.D., een van de leidende experts van de wereld op het gebied van alfa-liponzuur, een belangrijke antioxidant, beoefent nutritionele geneeskunde als voorzitter van de Integrative Medical Centers van Nieuw-Mexico. Een van zijn andere boeken is: The Alpha Lipoic Acid Breakthrough. Melissa Diane Smith is een voedingsconsulente die gespecialiseerd is in aangepaste voedingsadviezen en in het onderwijzen van consumenten. Ze is de coauteur van Why Am I Always So Tired? en All About Vitamin E. Ze schrijft regelmatig voor Delicious! en andere gezondheidstijdschriften.

Wil je het boek lezen?Syndroom X in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Challem. Lezen Syndroom X Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN