Paradoxaal coachen

Paradoxaal coachen - Ivo Brughmans | Tiliboo-afrobeat.com

...ek 'paradoxaal coachen' bood me de denkkaders en de 'taal' om beter te begrijpen welk parcours ik hierin al heb afgelegd ... Paradoxaal coachen - Sylvia Derom, Ivo Brughmans ... ... . Maar een organisatie als VDAB struggelt evengoed met zulke issues, zoals bv.: gaan we voor de korste weg naar (eender welk) werk of kiezen we voor duurzaam werk ? Paradoxaal coachen is een rijk en volledig boek over de kracht en werking van tegenstellingen en zou een standaardwerk moeten zijn in alle coachopleidingen! We zijn allemaal een vat vol tegenstellingen en laten we dat nou eens omarmen, in plaats van ons best te doen om onze vermeende 'zwakke' kanten te verdoezelen en onze sterke kanten op de voorgrond te stellen. Paradoxaal coachen van Ivo Brughmans, Silvia Derom, 97890244 ... Masterclass Paradoxaal Coachen | Creatieve Generalist ... . Paradoxaal coachen van Ivo Brughmans, Silvia Derom, 97890244...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivo Brughmans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Paradoxaal coachen.pdf

OMSCHRIJVING

Controle houden of loslaten? Binnen of buiten de lijntjes kleuren? Vlinderen of focussen? Effectief kunnen omgaan met tegenstrijdigheden en dilemma's is een van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Dit is voor vele mensen niet bepaald een tweede natuur. Coaches worden vaak geconfronteerd met mensen met hartverscheurende dilemma's, keuzestress, niet aangeboorde talenten of belemmerende overtuigingen. Vaak zijn ze verstrikt in of-ofdenken. Paradoxaal coachen is een unieke methodiek die coaches en procesbegeleiders in staat stelt om individuen en teams te leren "spelen' met tegenstellingen. Paradoxaal coachen biedt (team)coaches, therapeuten en leidinggevenden stevige denkkaders, maar is ook een echt doe-boek dat helpt de theorie om te zetten naar de praktijk. Het reikt een nieuwe bril aan om naar de complexe dynamiek in mensen en teams te kijken, zelfs naar vraagstukken die voorheen rechttoe-rechtaan leken te zijn.

Wil je het boek lezen?Paradoxaal coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivo Brughmans. Lezen Paradoxaal coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN