Nooit alleen thuis

Nooit alleen thuis - Rob Dunn | Tiliboo-afrobeat.com

...it alleen thuis introduceert bioloog Rob Dunn de bijna 200 ... Nooit alleen thuis - Uitgeverij Balans ... .000 diersoorten die met ons samenleven, van de motten in de klerenkast en de schimmels in de kelder tot de bacteriën op het aanrecht. We zijn nooit alleen thuis. Maar dat wil niet zeggen dat we zijn omringd door louter ongedierte en ziektekiemen. Bespreking in Het Friesch Dagblad, 16 november 2019: 'Nooit alleen thuis is een heerlijk optimistisch boek in tijden dat de natuur vooral als lastpak wordt gezien.' Bespreken van Nooit alleen thuis in de Volkskrant/De Gi ... Nooit alleen thuis - New Scientist ... .' Bespreken van Nooit alleen thuis in de Volkskrant/De Gids, 15 november 2019. Bespreking op S-blog, 28 oktober 2019. Bespreking in de Standaard van 18 oktober 2019. In Nooit alleen thuis introduceert bioloog Rob Dunn de bijna 200.000 diersoorten die met ons samenleven, van de motten in de klerenkast e...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Dunn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nooit alleen thuis.pdf

OMSCHRIJVING

Bioloog Rob Dunn introduceert de bijna 200.000 diersoorten die met ons samenleven; nooit zul je meer op dezelfde manier kijken naar dat wonderland van exotisch en onverwacht leven: je eigen huis.Als er niemand thuis is en het binnen helemaal stil lijkt, als alles is afgewassen en opgeruimd, zelfs als de vloeren glanzend schoon zijn, dan nog is ons huis een onvoorstelbare wildernis. In Nooit alleen thuis introduceert bioloog Rob Dunn de bijna 200.000 diersoorten die met ons samenleven, van de motten in de klerenkast en de schimmels in de kelder tot de bacteriën op het aanrecht. We zijn nooit alleen thuis.Maar dat wil niet zeggen dat we zijn omringd door louter ongedierte en ziektekiemen. Integendeel. De meeste van onze huisgenoten zijn juist goed zijn voor ons. Bovendien houden ze over het algemeen de gevaarlijkere soorten buiten de deur. Uitgerekend door onze eigen schoonmaakwoede krijgen die laatsten vaak een kans.Als je nog steeds voornamelijk wilt weten hoe je al die engerds het beste kunt doden, dan sta je niet alleen. De eenzame, bijna hopeloze taak waarvoor Dunn zich gesteld ziet, is ons te laten zien hoezeer we ons vergissen. Enthousiast en vol humor wijst hij ons overtuigend op het nut van alle dieren in ons huis.Wat is beter voor onze gezondheid: een kat of een hond? In dit meeslepende boek vol historische en wetenschappelijke feiten geeft Dunn antwoord op deze en vele andere vragen. Nooit zal je meer op dezelfde manier kijken naar dat vreemde wonderland van exotisch en onverwacht leven: je eigen huis.

Wil je het boek lezen?Nooit alleen thuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Dunn. Lezen Nooit alleen thuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN