Het lied van de Eems

Het lied van de Eems - Aafke Steenhuis | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Het lied van de Eems. De schrijfstijl van Aafke Steenhuis boeit steeds weer ... Het lied van de Eems van Aafke Steenhuis | Boek en ... ... . Op een heel plezierige wijze beschrijft ze haar ontmoetingen met de bewoners in de steden en dorpen langs de Eems; laat ze deskundigen vertellen over historie en ontwikkelingen in de diverse plaatsen. Het lied van de Eems (Paperback). De Eems is een raadselachtige getijdenstroom aan de rand van Nederland en Duitsland. Aafke Steenhuis, geboren aan de... Koop Het lied van de eems van Steenhuis, a. met ... Het lied van de Eems door Aafke Steenhui - 9789025437503 ... ... . Aafke Steenhuis, geboren aan de... Koop Het lied van de eems van Steenhuis, a. met ISBN 9789025437503. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl In het grensgebied van Nederland en Duitsland stroomt de getijdenrivier de Eems. Schrijfster (en kunstenares) Aafke Steenhuis is geboren aan de Eems. In haar net verschenen boek "Het lied van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Aafke Steenhuis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het lied van de Eems.pdf

OMSCHRIJVING

Een biografie van de getijdenrivierVan de monding naar de bronDe Eems is een raadselachtige getijdenstroom aan de rand van Nederland en Duitsland. Aafke Steenhuis, geboren aan de Eems, reisde langs de rivier, van de Noordzee-monding bij het Waddeneiland Borkum, naar de bron in het Teutoburgerwoud. In het noorden is de Eems grauw van het slib en wordt zij de gele rivier genoemd. In het zuiden gaat zij door voor de schoonste rivier van Duitsland. In het noorden verrijzen kolencentrales aan haar oevers, in het zuiden worden de oude meanders hersteld. Alleen schippers, vissers en bewoners weten hoe mooi de Eems is. Aafke Steenhuis praat met zangers, havenbazen, vissers, historici, schrijvers, boeren, schilders en geologen en geeft een veekleurig en veelzijdig beeld van deze betoverende rivier.Aafke Steenhuis (1946) is geboren in Delfzijl, en studeerde Nederlands en Spaans in Groningen. Ze verhuisde naar een dijkhuis in Amsterdam-Noord, maar bleef altijd een sterke verwantschap met Groningen voelen. Eerder verschenen van haar onder andere de bestsellers Stemmen van Groninger dijken (20.000 exemplaren verkocht) en Verhalen van het Groninger Ommeland.

Wil je het boek lezen?Het lied van de Eems in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aafke Steenhuis. Lezen Het lied van de Eems Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN