Een betere wereld

Een betere wereld - Charles Eisenstein | Tiliboo-afrobeat.com

...re Wereld: Boodschap in vele talen met info, concrete projecten, vrijwilligerswerk en verslag daarover, geschiedenis van onze regio ... Ik wil een betere wereld, maar ook een pensioen - NRC ... . 24-06-2020: Julianakanaal 1935: De Betere Wereld is waar je kijkt, waar je bent, waar je beweegt, werkt en woont… Een actueel en inspirerend platform voor iedereen die bewuster wilt leven, zonder daarbij te hoeven inleveren. Enjoy & Do Good! een betere wereld creëren. Ik geloof dat een groot deel van onze motivatie als individuen en als ondernemers eruit bestaat ons onderdeel te voelen van iets ... Jacob Kats, agitator voor een betere wereld | Historiek ... . Ik geloof dat een groot deel van onze motivatie als individuen en als ondernemers eruit bestaat ons onderdeel te voelen van iets dat groter is dan onszelf. En ondanks dat "een betere wereld creëren" vaak klinkt als de taak van grote leiders als Nelson Mandela en Moeder Theresa, ... Betere Wereld is een platform van en voor zorgmedewerkers. Met verhalen over hoe je f...

INFORMATIE

AUTEUR
Charles Eisenstein
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Een betere wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Wat kan je zelf doen om van de wereld een betere plek te maken – zelfs in deze tijd van sociale en ecologische crisis?Dat was de inspiratie voor dit boek van de populaire radicale denker Charles Eisenstein (filosoof en wiskundige), dat bedoeld is als tegengif tegen cynisme, frustratie en doorgeschoten individualisme. Allereerst maakt hij duidelijk dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn en dat de keuzes die we als individu maken, een onvermoede transformatiekracht bezitten. Door ons niet alleen bewust te worden van onze onderlinge verbondenheid maar die ook te omarmen en te praktiseren, kunnen we wezenlijk bijdragen aan het tot stand brengen van de nodige veranderingen.Eisenstein nodigt ons uit om een nieuw begrip van oorzaak en gevolg te omarmen, een oproep om ons oude wereldbeeld op te geven zodat we eindelijk de mooiere wereld kunnen creëren waarvan we in ons hart weten dat die mogelijk is.

Wil je het boek lezen?Een betere wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charles Eisenstein. Lezen Een betere wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN