Dus ik ben God... Wat nu?

Dus ik ben God... Wat nu? - S. Rother | Tiliboo-afrobeat.com

...vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve Rother over de hele wereld geeft ... 2 KORINTIËRS 11:3-20 Weten jullie nog wat de slang heeft ... ... . Een heel bijzondere vraag die tijdens een van deze sessies werd gesteld, was: 'Dus ik ben god? 'Dus ik ben God... Wat nu?, gereedschappen voor de mens die in eigen kracht staat' door S. Rother - Onze prijs: €23,50 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. In Dus ik ben god... Wat nu? vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve R ... Boek: Dus ik ben God... Wat nu? - Geschreven door S. Rother ... . In Dus ik ben god... Wat nu? vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve Rother over de hele wereld geeft. Een heel bijzondere vraag die tijdens een van deze sessies werd gesteld, was: 'Dus ik ben god? Wat nu? vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve Rother over de hele wereld geeft. Een ...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Rother
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Dus ik ben God... Wat nu?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat betekent het als we werkelijk god zijn en de volledige scheppingskracht van God bezitten? Hoe zou het zijn als we ons leven zouden kunnen bekijken vanuit dat perspectief? Het boek dat je in handen hebt, geeft een breder perspectief voor mensen die in hun eigen kracht staan. Het vermogen om vanuit meervoudige perspectieven te kijken, kan ons helpen betere keuzes te maken. De mensheid beleeft een snelle evolutionaire sprong in bewustzijn aangezien veel oude modellen gewoon niet meer werken. De informatie van de groep is erop gericht om ons te helpen nu te ontwaken. Er wordt een verfrissende, eerlijke en soms oneerbiedige manier gegeven om naar het leven te kijken.In Dus ik ben god... Wat nu? vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve Rother over de hele wereld geeft. Een heel bijzondere vraag die tijdens een van deze sessies werd gesteld, was: 'Dus ik ben god? Wat nu?' Het antwoord van de groep verklaart de volledige focus van een nieuw tijdperk van bekrachtiging die zich voordoet aan de mensheid.Dit boek kan achter elkaar worden gelezen of als naslagwerk of voor dagelijkse inspiratie worden gebruikt. De grote verscheidenheid aan onderwerpen is naar categorie geordend om vele aspecten van het leven te laten zien vanuit het perspectief van de groep.

Wil je het boek lezen?Dus ik ben God... Wat nu? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Rother. Lezen Dus ik ben God... Wat nu? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN