De gave van Katsa

De gave van Katsa - Kristin Cashore | Tiliboo-afrobeat.com

...genoemden heb ik de complete reeksen, dus als je al zo verwent ben met het lezen van zulke goede schrijvers dan denk je meestal in de eerste plaats dat een debuut van kristin cashore nit echt sterk zal zijn, Maar wat schets mijn verbazing in deze fantasy verhaal de gave van katsa, het leest in een keer door en vertelt een leven over mensen met verschillende gaven en die ook gebruiken ... Kristin Cashore - De gave van Katsa (Full Moon) - www ... ... ... De voorgenoemden heb ik de complete reeksen, dus als je al zo verwent ben met het lezen van zulke goede schrijvers dan denk je meestal in de eerste plaats dat een debuut van kristin cashore nit echt sterk zal zijn, Maar wat schets mijn verbazing in deze fantasy verhaal de gave van katsa, het leest in een keer door en vertelt een leven over mensen met verschillende gaven en die ook gebruiken ... De gave van Katsa is haar eerste boek. --Deze tekst verwijst naar een editie van deze titel die niet meer wordt gedrukt of niet beschikbaar is. Achterflaptekst. Katsa is sind ... De Gave Van Katsa | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... ... De gave van Katsa is haar eerste boek. --Deze tekst verwijst naar een editie van deze titel die niet meer wordt gedrukt of niet beschikbaar is. Achterflaptekst. Katsa is sind...

INFORMATIE

AUTEUR
Kristin Cashore
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De gave van Katsa.pdf

OMSCHRIJVING

Katsa is sinds haar achtste in staat om een volwassen man met haar blote handen te doden ¿ ze is een Begaafde, een van de weinige mensen die geboren zijn met een bijzondere gave. Dat iemand een gave heeft, openbaart zich op zijn of haar twaalfde, als de Begaafde twee verschillende kleuren ogen krijgt.Als nichtje van de koning zou Katsa normaal gesproken een leven vol luxe en privileges leiden, maar net als de andere Begaafden is ze verplicht haar gave in dienst van de koning te stellen. Voor hem moet ze het vuile werk opknappen: afrekenen met zijn vijanden of ongehoorzame burgers. Inmiddels is ze achttien en kan ze zich geen ander leven voorstellen. Maar alles wordt toch anders. Katsa had nooit verwacht dat ze verliefd zou worden op de knappe prins Po.Ze had nooit verwacht de ware aard van haar gave te ontdekken, of het verschrikkelijke geheim dat ver weg verborgen is¿ Een geheim dat alle zeven koninkrijken kan vernietigen.Kristin Cashore woont in Florida, de Verenigde Staten. Ze studeerde Engels en Jeugdliteratuur. Ze heeft allerlei banen gehad, o.a. bij een hondenuitlaatservice, in een snoepfabriek en als redactie-assistent. Ze werkte ook als freelance schrijver. De gave van Katsa is haar eerste boek.

Wil je het boek lezen?De gave van Katsa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristin Cashore. Lezen De gave van Katsa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN