Wendbaar werken

Wendbaar werken - Viktor Steijger | Tiliboo-afrobeat.com

...atiesessies. De adviseurs van Wendbaar Werken organiseren een groot pallet aan workshops, trainingen en lezingen voor organisaties ... Wendbaar Werken - Hiemstra en De Vries ... . Een aantal thema's dat aan de orde kan komen is verandermanagement, Wendbaar Werken, talentmanagement, zelforganisatie, strategisch HRM, meervoudig waarnemen & handelen, opgaven gestuurd werken en persoonlijk leiderschap. Wendbaar werken heeft namelijk vergaande consequenties voor het dagelijks werk in publieke organisaties. Denk bijvoorbeeld aan een hoge mate van autonomie en resultaatverantwoordelijkheid op het niveau van de professional. Wendbaar w ... Home | Werkbaar Werk ... . Denk bijvoorbeeld aan een hoge mate van autonomie en resultaatverantwoordelijkheid op het niveau van de professional. Wendbaar werken vraagt bovendien om andere vormen van (persoonlijk) leiderschap. 'Wendbaar werken' door Viktor Steijger, Erik Steijger, Stephen Steijger - Onze prijs: €24,00 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in hui...

INFORMATIE

AUTEUR
Viktor Steijger
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wendbaar werken.pdf

OMSCHRIJVING

Een down-to-earth aanpak om vitaal en wendbaar te blijven in je werk.Blij(f) werken!Het is tegenwoordig meer dan ooit een must om proactief, wendbaar en vitaal te zijn om aan het werk te blijven. De vijf kernvragen van coachees waren jarenlang: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar wil ik heen, waar word ik blij van? Nu worden deze vragen aangevuld met: hoe blijf ik blij en succesvol aan het werk tot mijn pensioen?Wat heeft de professional daarvoor nodig? Geen defensieve, maar een offensieve houding. Niet reageren, maar ageren. Niet lijden, maar leiden. Ofwel, hij dient de regie te pakken voor duurzame inzetbaarheid voor de eigen organisatie of voor hemzelf.Geschreven in de eigen stijl van deze ervaren auteurs: met een positieve insteek, enthousiasmerend, inspirerend en stimulerend, met veel voorbeelden en succesverhalen van coachees en bedrijven uit de eigen trainingsen coachingspraktijk.

Wil je het boek lezen?Wendbaar werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Viktor Steijger. Lezen Wendbaar werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN