Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom

Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom - O. Bogdashina | Tiliboo-afrobeat.com

...ng en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom 1e druk is een boek van Olga Bogdashina uitgegeven bij Garant ... Voorwoord. Olga Bogdashina, psychiater en auteur van onder ... ... . ISBN 9789044115376 Voor autistische mensen is autisme een manier van leven. Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom van Olga Bogdashina, 9789044115376 voor € 23,70 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met autisme en aspergersyndroom Terug naar het overzicht. Auteur(s): ... Voor sommige mensen met autisme is het niet zo vanzelfsprekend dat zij zien wat anderen ook zien, ... Olga Bogdashina ... Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met ... ... . Auteur(s): ... Voor sommige mensen met autisme is het niet zo vanzelfsprekend dat zij zien wat anderen ook zien, ... Olga Bogdashina vertaalt in dit boek die 'andere zintuiglijke wereld' en brengt die daarmee dichterbij. Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met...

INFORMATIE

AUTEUR
O. Bogdashina
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom.pdf

OMSCHRIJVING

Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom 1e druk is een boek van Olga Bogdashina uitgegeven bij Garant. ISBN 9789044115376 Voor autistische mensen is autisme een manier van leven. Alles is ervan doordrongen, het kleurt iedere ervaring, iedere gewaarwording, gedachte, emotie, kortom elk facet van het bestaan (Sinclair, 1993). Ze reageren niet op een manier die we verwachten, omdat ze een ander systeem van waarneming en communicatie hebben. Natuurlijk is het heel moeilijk om te communiceren met iemand die zich van een andere 'taal' bedient (en autistische mensen zijn in iedere cultuur 'buitenlanders'). Maar het is even verkeerd om niet-autistische methoden te gebruiken om autistische kinderen te onderwijzen en te behandelen. Dat is een garantie voor mislukking en het kan ze soms zelfs voor het leven beschadigen. Door het gehele boek heen worden voorbeelden gegeven om verschillende verschijnselen te illustreren.

Wil je het boek lezen?Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur O. Bogdashina. Lezen Waarneming en zintuiglijke ervaringen bij mensen met Autisme en Aspergersyndroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN