Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie

Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie - F.J. van Zuuren | Tiliboo-afrobeat.com

...ethodenboek klinische en gezondheidspsychologie 1e druk is een boek van Florence J ... Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie ... ... . van Zuuren uitgegeven bij VU uitgeverij. ISBN 9789086594269 Dit studieboek is gebaseerd op jarenlange ervaring met colleges over het opzetten van onderzoek in de klinische en gezondheidspsychologie. Koop Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie van Zuuren, F.J. Van met ISBN 9789086594269. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie. Dit studie ... Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie ... ... . Studystore.nl Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie. Dit studieboek is gebaseerd op jarenlange ervaring met colleges over het opzetten van onderzoek in de klinische en gezondheidsps...

INFORMATIE

AUTEUR
F.J. van Zuuren
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie 1e druk is een boek van Florence J. van Zuuren uitgegeven bij VU uitgeverij. ISBN 9789086594269 Dit studieboek is gebaseerd op jarenlange ervaring met colleges over het opzetten van onderzoek in de klinische en gezondheidspsychologie. Het is bedoeld als opstap voor de Bachelorthese en de Masterthese, maar kan ook gebruikt worden als opfrisboek voor onderzoekers die later in hun opleiding onderzoek willen gaan opzetten, bij voorbeeld in het kader van een postdoctorale beroepsopleiding of een promotieonderzoek.Het boek gaat uitdrukkelijk niet over statistische bewerkingstechnieken, maar over eerdere fasen en keuzes in het onderzoek. Toepassingsgebieden zijnin het bijzonder de klinische psychologie en de gezondheidspsychologie, maar ook de gezondheidswetenschappen in het algemeen, de verpleegwetenschap en de klinische ontwikkelingspsychologie.Dr. Florence J. van Zuuren is Universitair Hoofd Docent Klinische Psychologie. Zij promoveerde op het onderwerp 'fobische angst' (1982) en heeft sindsdien tal van onderzoekingen gedaan en begeleid naar de wijze waarop pati nten en hun naasten omgaan met gezondheidsproblemen, medische ingrepen en belastende medische informatie op gebieden als de verloskunde, gynaecologie, neonatologie, kinderoncologie, klinische genetica en traumatologie. Daarbij maakt zij gebruik van zowel kwantificerende als kwalitatieve methoden. Zij is tevens psychotherapeut.

Wil je het boek lezen?Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.J. van Zuuren. Lezen Klein methodenboek klinische en gezondheidspsychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN