Gesprekken in organisaties

Gesprekken in organisaties - Yvonne Gramsbergen-Hoogland | Tiliboo-afrobeat.com

...kken in organisaties heeft de afgelopen decennia duidelijk zijn waarde bewezen ... Gesprekken in organisaties, Yvonne Gramsbergen-Hoogland ... ... . Het wordt bij tientallen opleidingen in het hoger onderwijs gebruikt en is hét standaardwerk in Nederland en België over professionele gespreksvoering in organisaties. Gesprekken in organisaties is geschreven voor hbo- en wo-opleidingen die in hun curriculum aandacht besteden aan communicatieve vaardigheden. Aankomende professionals leren tijdens hun studie om projectteams voor te zitten, mensen te motiveren, lastige gesprekken te voeren, taken te delegeren en overzicht te houden. 9789001815424 Gesprekken in organisaties koop je vanaf 9.49 tweedehands bij ... Gesprekken in organisaties - Noordhoff ... . 9789001815424 Gesprekken in organisaties koop je vanaf 9.49 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Gesprekken in organisaties...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Gramsbergen-Hoogland
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gesprekken in organisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Adequaat kunnen communiceren is één van de belangrijkste vereisten voor goed leiderschap. 'Gesprekken in organisaties' geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden en concrete gesprekken de studenten een duidelijk zicht op dergelijke toekomstige posities.Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel worden basisvaardigheden behandeld. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen luistervaardigheden, zender- of spreekvaardigheden en regulerende vaardigheden.In het tweede deel komen verschillende soorten tweegesprekken aan bod, zoals interviews, selectie-, sollicitatie-, functionerings-, begeleidings-, advies-, verkoop- en slecht-nieuwsgesprekken. Het laatste deel is gewijd aan groepsgesprekken en behandelt onderwerpen als vergaderen, besluitvorming, conflicthantering, onderhandelen en presenteren.De praktijkvoorbeelden zijn ontwikkeld in samenspraak met het bedrijfsleven. Deze zijn gesitueerd in een onderneming waarvan de organisatievorm uitvoerig wordt beschreven. Realistische oefeningen bij elk hoofdstuk maken het de studenten mogelijk zich optimaal toe te rusten voor hun latere beroepspraktijk.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

Wil je het boek lezen?Gesprekken in organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Gramsbergen-Hoogland. Lezen Gesprekken in organisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN