De overgave

De overgave - Arthur Japin | Tiliboo-afrobeat.com

...ave door Arthur Japin Door gebruik te maken van Scholieren ... De overgave eBook door Arthur Japin - 9789029574266 ... ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De overgave, gebaseerd op historische feiten, is een roman over hoop, wraak en nietsontziende liefde. Arthur Japin ontving er de NS-Publieksprijs 2008 voor. Van de oorspronkelijke, gebonden uitgave werden al 250.000 exemplaren verkocht. Toch bevat De overgave een aanta ... De overgave door Arthur Japin | Scholieren.com ... .000 exemplaren verkocht. Toch bevat De overgave een aantal passages die mij urgenter voorkomen, alsof de schrijver daar meer zichzelf in gelegd heeft. Het zijn niet de geweldstaferelen, die Japin nog prettig kies schildert, maar juist de scènes waarin getoond wordt hoe je daarna verder kunt leven, hoe verwerking en rouw moeizaam maar geleidelijk vorm aannemen in een beschadigd bestaan. De titel 'de overgave' is eenvoudig uit te leggen. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Arthur Japin
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De overgave.pdf

OMSCHRIJVING

Texas 1836 – een groep jonge Comanche-indianen overvalt het fort van de pioniersfamilie Parker. Granny, de moeder van het gezin, moet toezien hoe haar kinderen en kleinkinderen worden ontvoerd. De vrouw overleeft het ondraaglijke op pure wilskracht.Veertig jaar later krijgt de dan hoogbejaarde Granny, bezoek van Quanah, de aanvoerder van de door haar zo gehate Comanche. Hij is op weg om zich over te geven en zijn verslagen volk voor altijd in het reservaat te leiden. Hiermee wordt, na bijna vierhonderd jaar, de onderwerping van de oorspronkelijke bewoners van Amerika een feit.De overgave vertelt het aangrijpende en onvoorstelbare leven van een vrouw die in het gevecht om haar kinderen en kleinkinderen uiteindelijk het machtigste wapen moet leren hanteren: vergeving.De overgave, gebaseerd op historische feiten, is een roman van hoop, wraak en nietsontziende liefde.

Wil je het boek lezen?De overgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Japin. Lezen De overgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN