Startrekenen Wiskit - Leerwerkboek

Startrekenen Wiskit - Leerwerkboek - Sander Heebels | Tiliboo-afrobeat.com

...eent zich zowel voor klassikaal als voor individueel onderwijs ... Startrekenen wiskit - Sander Heebels, Rob Lagendijk, Jelte ... ... . Om met een Startrekenen Wiskit aan de slag te kunnen is rekenvaardigheid op niveau 2F vereist. Wiskundige voorkennis is niet nodig. INHOUD DEEL 1 Leerwerkboek deel 1 Functies behandelt de basis van het werken met functies en vergelijkingen. Deel 1 bestaat uit 8 hoofdstukken: 1. Startrekenen Wiskit is een methode basisvaardigheden wiskunde. De methode is geschreven voor mbo-studenten die de overstap ... Startrekenen Wiskit - Leerwerkboek Download PDF ePUB ... . De methode is geschreven voor mbo-studenten die de overstap naar het hbo willen maken. Daarnaast is dit leerwerkboek geschikt om de wiskundige kennis van leerlingen in het vo en studenten in het hbo bij te spijkeren of op te frissen. Startrekenen Wiskit is een rekenmethode basisvaardigheden wiskunde. De methode is geschreven voor mbo-studenten die de overstap naar het hbo willen maken. Daarnaast is Startrekenen Wiskit geschikt om de wiskundige kennis van leerlingen in het vo en studente...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Heebels
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Startrekenen Wiskit - Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

STARTREKENEN WISKIT is de methode basisvaardigheden wiskunde van Uitgeverij Deviant.Startrekenen Wiskit biedt de mogelijkheid om de wiskundige kennis van leerlingen bij te spijkeren of op te frissen. Wiskunde is voor veel leerlingen een lastig vak. Wiskit helpt de leerling met korte, heldere uitleg en veel voorbeelden.DOELGROEPStartrekenen Wiskit kan onder meer gebruikt worden ter voorbereiding op een hbo-opleiding, als ondersteunende methode in het voortgezet onderwijs en voor leerlingen die overstappen naar een andere opleiding of een versneld traject volgen. Wiskit leent zich zowel voor klassikaal als voor individueel onderwijs. Om met een Startrekenen Wiskit aan de slag te kunnen is rekenvaardigheid op niveau 2F vereist. Wiskundige voorkennis is niet nodig.INHOUD DEEL 1Leerwerkboek deel 1 Functies behandelt de basis van het werken met functies en vergelijkingen. Deel 1 bestaat uit 8 hoofdstukken:1. Functies en grafieken2. Lineaire vergelijkingen3. Lineaire functies4. Kwadratische functies5. Kwadratische vergelijkingen6. Ongelijkheden7. Andere functies8. DifferentiërenIn de appendix wordt de basis van het rekenen met variabelen uitgelegd en worden rekenvaardigheden behandeld die voor wiskunde van belang zijn.STRUCTUURDe hoofdstukken van het leerwerkboek zijn onderverdeeld in korte paragrafen. Elke paragraaf is in drie trappen opgebouwd:1. theorie: korte uitleg van de stof in begrijpelijke taal2. voorbeelden: de theorie wordt ondersteund met uigebreide, stapsgewijze voorbeeldoplossingen3. opdrachten: een aantal oefenopdrachten die de leerling in een schrift maakt en een kernopdracht die in het leerwerkboek uitgewerkt kan worden.

Wil je het boek lezen?Startrekenen Wiskit - Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Heebels. Lezen Startrekenen Wiskit - Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN