Scenario naar Lean

Scenario naar Lean - N. Wijnands | Tiliboo-afrobeat.com

... naar Lean 3e druk is een boek van N. Wijnands uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen ... Scenario naar Lean, N. Wijnands - Paperback ... ... . ISBN 9789024417346 Voor elke organisatie is het continu verbeteren van bedrijfsprocessen een must om te overleven. 'Scenario naar lean' bevat veel praktische tegeltjeswijsheid die in kleine kadertjes is gezet. De mooiste - althans wat mij betreft- staat in het hoofdstuk over de impact op de organisatie en de automatisering op pagina 106: 'Eerst organiseren dan automatiseren'. Dit is zo'n beetje mijn lijfspreuk geworden de afgelopen jaren. Scenario naar lean v ... Scenario naar Lean door Niek Wijnands, Henk van den Boom ... ... . Dit is zo'n beetje mijn lijfspreuk geworden de afgelopen jaren. Scenario naar lean van Niek Wijnands, Henk van den Boom, 9789024417346 voor € 23,75 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. 'Scenario naar lean' bevat een duid...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Wijnands
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Scenario naar Lean.pdf

OMSCHRIJVING

Scenario naar Lean 3e druk is een boek van N. Wijnands uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024417346 Voor elke organisatie is het continu verbeteren van bedrijfsprocessen een must om te overleven. Er is een enorm aanbod van methoden voorhanden om hiermee aan de slag te gaan. Hoe kiest u uit dit aanbod? De auteurs van dit boek haalden uit het aanbod de beste elementen. Elementen uit methoden zoals: Total Quality Management, Balanced Scorecard, Toyota Production System en lean thinking. Gecombineerd vormen die elementen een methode die relatief weinig inspanning vergt en in een korte tijd een groot effect heeft: zichtbaar, voelbaar en meetbaar. De methode is praktisch en eenvoudig toe te passen. Scenario naar lean bevat een duidelijk stappenplan om de organisatie 'slank' te maken en te houden, zonder franje en luxe, met lage kosten. Het is geschreven voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met verbetertrajecten in de non-profitsector en in commerci le organisaties.

Wil je het boek lezen?Scenario naar Lean in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Wijnands. Lezen Scenario naar Lean Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN