Mens & communicatie 4 - Giraffendroom

Mens & communicatie 4 - Giraffendroom - Gundi Gaschler | Tiliboo-afrobeat.com

...mens wordt door zichzelf gezien als de meest intelligente levensvorm op aarde ... Partij voor Mens en Spirit - Politiek vanuit het hart ... ... . Dierlijke cognitie is echter niet beperkt tot de mens, maar is ook vastgesteld bij zoogdieren als olifanten en walvisachtigen zoals dolfijnen en orka's. Of deze een soortgelijk zelfbewustzijn en tijdsbesef hebben zoals de mens is een open vraag. Betaalbare grote maten dameskleding in de MS Mode webshop. Damesmode in maat 40 t/m 54. Gratis retourneren in onze winkels. Welkom bij Mens Makelaars. Het motto va ... Incassobureau Mens Incasso | Staat klaar voor u én uw debiteur ... . Gratis retourneren in onze winkels. Welkom bij Mens Makelaars. Het motto van Mens Makelaars is duidelijk "wij komen onze afspraken na." In combinatie met de liefde voor het vak en de simpele filosofie "we zijn vasthoudend totdat we een ja of een nee hebben" maakt dit onze dienstverlening betrokken, deskundig en professioneel. i-mens is een nieuwe zorgorganisatie....

INFORMATIE

AUTEUR
Gundi Gaschler
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Mens & communicatie 4 - Giraffendroom.pdf

OMSCHRIJVING

''Als wij onze kinderen laten zien,hoe ze voor elkaar kunnen zorgen,zonder anderen te kwetsen,leren ze alles,wat ze voor het leven nodig hebben.''Dit denkbeeld is de leidraad van het project 'Giraffendroom', dat Frank en Gundi Gaschler hebben ontwikkeld. Dit betekent dat als kinderen van kinds af aan in een omgeving opgroeien, die op de principes van Geweldloze Communicatie is gebaseerd, dat een grote stap zou zijn naar meer compassie, verbondenheid en vrede in de wereld.In het samenleven met kinderen staan wij elke keer weer voor nieuwe vragen en uitdagingen. Ook al weten wij dat er geen kant en klare oplossingen bestaan, toch hebben wij iets nodig waar wij ons aan kunnen vasthouden.Zoals dit boek wil laten zien, ligt dit houvast in de innerlijke verbondenheid met de kinderen, die ons zijn toevertrouwd. Als wij empathisch met hen in het nu verbonden zijn, groeit door deze verbondenheid in hen de kracht dat ze in deze wereld kunnen bestaan en daarin hun eigen weg zullen vinden.Het concept 'Giraffendroom' kan leerkrachten en ouders ondersteunen een evenwichtige relatie met kinderen op te bouwen om ze behoedzaam op hun weg door het leven te begeleiden.

Wil je het boek lezen?Mens & communicatie 4 - Giraffendroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gundi Gaschler. Lezen Mens & communicatie 4 - Giraffendroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN