Fietsen langs de frontlijn van de eerste Wereldoorlog

Fietsen langs de frontlijn van de eerste Wereldoorlog - Kees Swart | Tiliboo-afrobeat.com

...tief Fietsen is uitgever van de volgende fietsgidsen: Fietsen langs het Canal du Midi, Fietsen langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog, Fietsen in Bourgondië, Fietsen door Zwitserland, Fietsen rond Het Kanaal en de driedelige Hanzefietsroute ... Fietsroute Europa: Fietsen langs de Frontlijn - Handige tips ... . van de Eerste Wereldoorlog van Nieuwpoort in België naar Bazel in Zwitserland. ... Fietsen langs de Frontlijn. GPS. Deze route is niet van Europafietsers. Voor GPS-informatie verwijzen we naar de website van de maker. Meer informatie. Hoe werkt het bestellen en donateursvoordelen. Fietsen langs de Frontlijn van de eerste Wereldoorlog. Dwars door België en Noord Frankrijk lag tijdens de Eerste Were ... Fietsgids Fietsen Langs De Frontlijn | Fietsvakantiewinkel.nl ... . Voor GPS-informatie verwijzen we naar de website van de maker. Meer informatie. Hoe werkt het bestellen en donateursvoordelen. Fietsen langs de Frontlijn van de eerste Wereldoorlog. Dwars door België en Noord Frankrijk lag tijdens de Eerste Wereldoorlog gedurende 4 jaar het westfront. Vier jaar lang deelde dit vastgelopen front België en Frankrijk in tweeën. Fietsen langs de frontlijn van de eer...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Swart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen langs de frontlijn van de eerste Wereldoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Deze fietsroute loopt door het gebied waar tijdens de Eerste Wereldoorlog het westfront lag. Vier jaar lang deelde dit vastgelopen front België en Frankrijk in tweeën. Bijna 100 jaar later zijn in het landschap nog resten van de frontlinie zichtbaar. Ook heeft elke plek zijn eigen monumenten, herinneringen en verhalen. De verscheidenheid aan cultuur en natuur is hier groot: polders en belforten in Vlaanderen, kathedralen in Picardië, wijngaarden en koolzaadvelden in de Champagne, bossen en bergpassen in de Vogezen, vakwerkhuizen en nog meer wijngaarden in de Elzas. Dit alles maakt het fietsen beslist de moeite waard.De hoofdroute is 1070 km lang en voert over rustige wegen en paden. Zo’n 175 km is helemaal autovrij. Lange steile hellingen worden vermeden. In de Vogezen is er de keuze tussen een pittige route met veel cols en een lichter alternatief.Deze goed verzorgde routegids is volledig in kleur, voorzien van heldere kaarten met een schaal van 1:150.000 en ruim geïllustreerd met foto's. Behalve de routetekst staat in de gids ook een stukje geschiedenis, informatie over bezienswaardigheden onderweg, hoe er te komen per fiets of per trein, voorzieningen onderweg, fietsuitrusting, klimaat en beste reistijd, Franse fietstermen, combineren met andere fietsroutes, nuttige internetadressen,overnachtingsmogelijkheden op campings en in hotels ed.

Wil je het boek lezen?Fietsen langs de frontlijn van de eerste Wereldoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Swart. Lezen Fietsen langs de frontlijn van de eerste Wereldoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN