De zeven broers

De zeven broers - Aleksis Kivi | Tiliboo-afrobeat.com

...elijkheid is weerbarstig, de natuur is onvoorspelbaar, en hun eigen zwakheid is moeilijker te hanteren dan de broers denken ... Hotels bij Toren van de Zeven Broers, Sur | Expedia.nl ... . Behalve de harde lessen van het leven zijn het de mythische en sterke verhalen die hun de sleutel tot volwassenheid bieden. De zeven broers is een grootse, sprankelende en poëtische roman die tegelijk een metafoor ... De werkelijkheid is weerbarstig, de natuur is onvoorspelbaar, en hun eigen zwakheid is moeilijker te hanteren dan de broers denken. Behalve de harde lessen van het leven zijn het de mythische en sterke verhalen die hun de sleutel tot volwassenheid biede ... De zeven broers - Aleksis Kivi - (ISBN: 9789025308124 ... ... . Behalve de harde lessen van het leven zijn het de mythische en sterke verhalen die hun de sleutel tot volwassenheid bieden. De zeven broers is een grootse, sprankelende en poëtische roman die tegelijk een metafoor ... De zeven broers van Aleksis Kivi is nog niet doorgedrongen tot de canon van de wereldliteratuur, en dat is doodjammer. Wie moe is van literaire modes vindt in dit boek een medicijn. De werkelijkheid is weerbarstig, de natuur is onvoorspelbaar, en hun eigen zwakheid is moeilijker te hanteren dan...

INFORMATIE

AUTEUR
Aleksis Kivi
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De zeven broers.pdf

OMSCHRIJVING

In de ongerepte wildernis van het Finland van de negentiende eeuw leven zeven broers. Ze bevechten hun vrijheid op elkaar, op de natuur en op de maatschappij. Hun grote rechtvaardigheidsgevoel en primaire manier van reageren brengt hen meer dan eens in problemen, en de kracht van hun vuisten lost lang niet alles op.In een mix van rauwheid en romantiek, gevoeligheid en geweld toont deze klassieke en originele roman hun ontwikkeling tot volwassen mannen.De werkelijkheid is weerbarstig, de natuur is onvoorspelbaar, en hun eigen zwakheid is moeilijker te hanteren dan de broers denken. Behalve de harde lessen van het leven zijn het de mythische en sterke verhalen die hun de sleutel tot volwassenheid bieden.De zeven broers is een grootse, sprankelende en poëtische roman die tegelijk een metafoor is voor de verzelfstandiging van Finland, dat zich honderd jaar geleden, op 6 december 1917, losmaakte van Rusland.

Wil je het boek lezen?De zeven broers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aleksis Kivi. Lezen De zeven broers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN