De verborgen bron

De verborgen bron - Hella S. Haasse | Tiliboo-afrobeat.com

...orgen bron door Hella S. Haasse Door gebruik te maken van Scholieren ... De verborgen bron - Hella S. Haasse - Literatuur ... ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De verborgen bron (Hardcover). Jurjen Siebeling heeft rust nodig en om die reden verblijft hij in zijn eentje op het al jaren onbewoonde landgoed, dat... Titel: De verborgen bron Auteur: Hella S. Haasse Uitgeverij: Em. Querido's Uitgeverij B.V. Eerste druk: 1950 ... Tessa's books: De Verborgen Bron - Hella S. Haasse ... . Haasse Uitgeverij: Em. Querido's Uitgeverij B.V. Eerste druk: 1950 Gelezen druk: 1996 (het is een boek uit de grote lijsters van 1996) Aantal bladzijden: 87 bladzijden voor het verhaal en daarna nog 6 bladzijden over de schrijfster Verdeling boek: Het boek is ingedeeld in 27 titelloze hoofdstukken waar overigens wel getallen boven staan. De verborgen bron. In de roman De verborgen bron...

INFORMATIE

AUTEUR
Hella S. Haasse
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De verborgen bron.pdf

OMSCHRIJVING

Jurjen Siebeling heeft rust nodig en om die reden verblijft hij in zijn eentje op het al jaren onbewoonde landgoed, dat zijn vrouw Rina erfde van haar moeder. Terwijl hij door het lege, vervallen huis en het verwilderde bos zwerft, raakt hij steeds dieper onder de indruk van de enigszins geheimzinnige en gevaarlijke sfeer en het verleden. Hij maakt een geestelijke en emotionele crisis door. Duidelijk ziet hij zijn eigen problemen onder ogen, zoals zijn onbevredigend huwelijk met Rina. Dan neem hij een beslissing – een keuze, die voortaan zijn levenshouding zal bepalen.

Wil je het boek lezen?De verborgen bron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hella S. Haasse. Lezen De verborgen bron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN