DE ROEP VAN DE SJOFAR

DE ROEP VAN DE SJOFAR - Francine Rivers | Tiliboo-afrobeat.com

...vertelling van het Bijbelverhaal van Hosea en Gomer die zich afspeelt in de tijd van de goudkoorts in Californië, wordt nu beschouwd als een van de klassiekers binnen de christelijke fictie ... De roep van de sjofar [e-Book] - Francine Rivers - (ISBN ... ... . Sindsdien verschenen er diverse christelijke romans van haar hand die over de hele wereld worden gelezen, zoals 'Verdwaalde ster', 'De roep van de sjofar' en haar nieuwste roman 'Het meesterwerk'. Geschreven bij DE ROEP VAN DE SJOFAR. Een aangrijpend en realistisch boek. Het zet jezelf tot nadenken over je eigen huwelijk en relaties tot anderen. Een boek dat je pakt en waar je ook mee aan de slag kunt in je eigen leven, ... De roep van de Sjofar - Boeklin ... . Een aangrijpend en realistisch boek. Het zet jezelf tot nadenken over je eigen huwelijk en relaties tot anderen. Een boek dat je pakt en waar je ook mee aan de slag kunt in je eigen leven, in je eigen kerkelijke gemeente. De beste boeken voor de laagste prijs | Voor 15:...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Rivers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
DE ROEP VAN DE SJOFAR.pdf

OMSCHRIJVING

Twee oprecht gelovige mannen zetten zich in voor de bouw van een kerk. Gaandeweg dreigt het project echter ten onder te gaan aan ambities en macht. De nieuwe roman van Francine Rivers roept de vraag op: wat is nu eigenlijk een kerk? Waar gaat het om in onze relatie met God? David Hudson is een gevierd predikant. Zijn pakkende preken trekken grote menigten mensen naar de kerk. Stephen Decker is architect en lid van Davids gemeente. Beide mannen hebben dezelfde droom: een kerk te bouwen tot eer van God. Wanneer hun kerk bij legaat een stuk land krijgt, lijkt deze droom verwezenlijkt te kunnen worden. De kerkenraad besluit het land te verkopen, aangezien het in een minder aantrekkelijke buurt ligt. Met de opbrengt wordt een ander perceel in een rijker buitenwijk gekocht, waar een nieuwe kerk moet verrijzen. Een spreker als David verdient immers een groot gebouw. Ondertussen bezoeken steeds meer mensen de diensten, aangetrokken door de krachtige preken van David en de professionele muziek. Het geld stroomt binnen; de bouwplannen worden voortdurend uitgebreid. Daardoor verandert echter ook de gerichtheid van de gemeente. Niets Gods eer, maar bezoekersaantallen en succes komen centraal te staan.

Wil je het boek lezen?DE ROEP VAN DE SJOFAR in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Rivers. Lezen DE ROEP VAN DE SJOFAR Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN