De geheimen van de ziel

De geheimen van de ziel - Kees Aaldijk | Tiliboo-afrobeat.com

...eimen van de ziel (Paperback). De Zweedse esotericus Henry T ... De geheimen van de ziel, Kees Aaldijk - Paperback ... ... . Laurency, die leefde in de vorige eeuw, schreef tussen 1930 en 1971 ruim 4000... De grondslagen van de geesteswetenschap heeft Rudolf Steiner neergelegd in een aantal fundamentele geschriften, waarop hij in zijn latere werk (met name in zijn vele cursussen en lezingen ) voortdurend terug grijpt. De wetenschap van de geheimen der ziel is wel het meest omvattende van deze werken. Werken en voordrachten WV-a2 - De wetenschap van de geheim ... bol.com | Werken en voordrachten WV-a2 - De wetenschap van ... ... . Werken en voordrachten WV-a2 - De wetenschap van de geheimen der ziel (Hardcover). In tijden waarin (westerse) esoterie een wetenschappelijk... De wetenschap van de geheimen der ziel is een boek uit 1909 van de Oostenrijkse occultist Rudolf Steiner.. Antroposofisch basiswerk. De wetenschap ven de geheimen der...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Aaldijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De geheimen van de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

De Zweedse esotericus Henry T. Laurency, die leefde in de vorige eeuw, schreef tussen 1930 en 1971 ruim 4000 pagina's met heel bijzondere esoterische teksten over de verborgen dimensies van de werkelijkheid. Hij schreef een tweetal boeken, The Philosopher's Stone en The Knowledge of Reality. De auteurs hebben van alle beschikbare teksten gebruikgemaakt om dit boek te schrijven. Een boek over de ononderbroken cyclus van leven en dood. Een boek dat zin geeft aan het leven en het sterven draaglijk maakt. Intrigerend van begin tot eind en vol wijze levenslessen.Laurency onderscheidt verschillende niveaus van bewustzijn. Dit zijn de belevingswerelden van het fysieke, het emotionele, het mentale en het causale- of zielsbewustzijn. Af en toe raken we ook nog aan het niveau dat daar weer bovenuit stijgt, het eenheidsbewustzijn. Onze ontwikkeling, door vele incarnaties heen, is erop gericht ons bewustzijn naar een steeds hoger plan te tillen. Hoe dat in zijn werk gaat en wat de wetmatigheden zijn waar dit hele proces aan onderhevig is, staat in dit boek uitvoerig beschreven.Wat het boek zo bijzonder maakt is de grote bruikbaarheid in de dagelijkse praktijk. Het wijst ons de weg naar een meer uitgebalanceerd bestaan en biedt een schat aan inzichten, waardoor we op een heel andere manier naar onze dagelijkse ervaringen zullen gaan kijken. Het legt een fundament voor een integrale psychotherapie, waardoor een nieuwe benadering mogelijk wordt in de psychologie en de psychiatrie.

Wil je het boek lezen?De geheimen van de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Aaldijk. Lezen De geheimen van de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN