Wij, de overlevenden

Wij, de overlevenden - Tash Aw | Tiliboo-afrobeat.com

...e overlevenden is een belangrijk en wonderschoon boek ... Wij, de overlevenden - Standaard UitgeverijStandaard ... ... .' - Édouard Louis "Wij, de overlevenden is naast een verhaal over gefnuikte ambities en menselijke zwakte vooral een indrukwekkende schets van ongelijkheid, discriminatie, racisme en machtsmisbruik: het andere gezicht van het trotse, opkomende Azië." de Volkskrant Wij, de overlevenden (Paperback). Ah Hock is geboren in een vissersdorpje in Maleisië. Zonder enige scholing probeert hij via slechtbetaal ... Frank Boeijen Groep - Wij Overlevenden Lyrics | Genius Lyrics ... . Zonder enige scholing probeert hij via slechtbetaalde baantjes te... Wij, de overlevenden ... vooruitgang het land en de samenleving drastisch veranderen, voelt Ah Hock zich gevangen in zijn armoedige en uitzichtloze situatie. Dan, opeens, schijnbaar vanuit het niets, vermoordt hij een immigrant uit Bangladesh. Tash Aw: Wij, de overlevenden. Ah Hock is geboren in ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tash Aw
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wij, de overlevenden.pdf

OMSCHRIJVING

Ah Hock is geboren in een vissersdorpje in Maleisië. Zonder enige scholing probeert hij via slechtbetaalde baantjes te overlevenin een land waar rijkdom en veiligheid alleen gelden voor een kleine groep mensen. Terwijl globalisering en technologischevooruitgang het land en de samenleving drastisch veranderen, voelt Ah Hock zich gevangen in zijn armoedige en uitzichtlozesituatie. Dan, opeens, schijnbaar vanuit het niets, vermoordt hij een immigrant uit Bangladesh.In de rijke traditie van Albert Camus en Aravind Adiga vormt de bekentenis van Ah Hock – opgetekend door een lokale journalist– een portret van een buitenstander zonder hoop of wroeging. Het is een confronterende kijk op de verwaarloosbare betekenisvan een mensenleven in onze huidige wereld.

Wil je het boek lezen?Wij, de overlevenden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tash Aw. Lezen Wij, de overlevenden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN