Superguppie is alles

Superguppie is alles - Edward van de Vendel | Tiliboo-afrobeat.com

...pie is alles (Hardcover). Voor het eerst staan ze bij elkaar: alle 200 versjes uit de vier Superguppie-delen, aangevuld met 22 fonkelnieuwe ... Superguppie is alles kopen? | Heutink.nl ... ... Superguppie is alles is een goede vervanging van de boekjes met de slappe kaften die na intensief gebruik er al snel armoedig en weinig aantrekkelijk uitzien. In deze bundel zijn alle eerder gepubliceerde gedichten opgenomen en daarnaast ook tweeëntwintig nieuwe gedichten met nieuwe illustraties. Superguppie (Hardcover). Stoel, auto, haar, krant, rimpels - en nog heel wat andere dagelijkse dingen. Je vindt ze in deze bundel terug. ... Superguppie is alles - Edward van de Vendel - (ISBN ... ... . Superguppie (Hardcover). Stoel, auto, haar, krant, rimpels - en nog heel wat andere dagelijkse dingen. Je vindt ze in deze bundel terug. ... We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Superguppie is alles. Superguppie is alles. Edward van de...

INFORMATIE

AUTEUR
Edward van de Vendel
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Superguppie is alles.pdf

OMSCHRIJVING

Voor het eerst staan ze bij elkaar: alle 200 versjes uit de vier Superguppie-delen, aangevuld met 22 fonkelnieuwe gedichten en tekeningen plus een index op titel en op thema. Een bundel vol speelse, verrassende, hartveroverende gedichten over heel gewone onderwerpen. Van witte zwembroekbillen tot hamburgerspoken: overal zit poëzie in!

Wil je het boek lezen?Superguppie is alles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward van de Vendel. Lezen Superguppie is alles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN