Ik Hou Van Uw Man

Ik Hou Van Uw Man - Clara Voigt | Tiliboo-afrobeat.com

...rviews in 'Ik hou van uw man' zijn aangrijpend, doortrokken van liefde en romantiek maar ook pijnlijk en kwetsbaar ... 715 - WAT HOU IK VAN UW HUIS CHORDS by Opwekking ... ... .Ik wist niet dat mensen zolang een geheime relatie er op na kunnen houden. Minnaressen blijken veel meer taboe te zijn dan ik dacht. De maatschappelijke afwijzing is naar de Nederlandse tolerante normen groot te noemen. In de coulissen van die wereldworden heimelijke relaties aangegaan die vaak jaren totzelfs wel t Ik hou van uw man, Clara Voigt - Paperback - 9789049107147 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Ik hou van uw man (Paperback). Naast de wereld van ogenschijnlijk vaak gelukkigsamenwonende of getrouwde mannen ... Ik hou van uw man, Clara Voigt - Paperback - 9789049107147 ... ... . Ik hou van uw man (Paperback). Naast de wereld van ogenschijnlijk vaak gelukkigsamenwonende of getrouwde mannen en vrouwenbestaat er oo...

INFORMATIE

AUTEUR
Clara Voigt
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Ik Hou Van Uw Man.pdf

OMSCHRIJVING

Naast de wereld van ogenschijnlijk vaak gelukkig samenwonende of getrouwde mannen en vrouwen bestaat er ook een onbekende maar niet onaanzienlijke schaduwwereld. In de coulissen van die wereld worden heimelijke relaties aangegaan die vaak jaren tot zelfs wel tientallen jaren kunnen duren. Waarin liefde en hartstocht door de geheime beslotenheid en intimiteit tot grote hoogte kunnen stijgen. Wie zijn die vrouwen die relaties aangaan met getrouwde mannen? Waarom komen zij in hartstochtelijke en ingewikkelde relaties terecht waar zij later weer vaak met veel pijn afscheid van moeten nemen?Auteur Clara Voigt sprak indringend met een aantal vrouwen over hun verhoudingen met mannen die er een tweede leven op nahouden. Het leverde roerende portretten op. Over de magie van aantrekkingskracht, over passie, pijn en eenzaamheid. Over bindingsangst en uit liefde loslaten, over geld en macht. Haar verslagen van deze ontmoetingen lezen als ware romans waarin liefde, hoop en verlangens bestaan naast teleurstelling en verdriet.

Wil je het boek lezen?Ik Hou Van Uw Man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Clara Voigt. Lezen Ik Hou Van Uw Man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN