Heilbot op de maan

Heilbot op de maan - David Vann | Tiliboo-afrobeat.com

... op de maan is een aangrijpende literaire roman over een man die gevangen wordt gehouden door de duistere logica van zijn depressie en zijn laatste worsteling om daaraan te ontsnappen ... Heilbot op de maan - Standaard UitgeverijStandaard Uitgeverij ... . Alleen in de Nederlandse editie is naast Heilbot op de maan ook een zestal verhalen opgenomen die de roman omlijsten, en vormt zo de perfecte aanvulling op Legende van een zelfmoord . die hem op tragische wijze naar een onvermijdelijk einde leiden. Geschreven in David Vanns kenmerkende, kristalheldere proza is Heilbot op de maan een aangrijpend literair onderzoek naar een man die gevangen wordt gehouden door de duistere logica ... bol.com | Heilbot op de maan, David Vann | 9789403147703 ... ... . Geschreven in David Vanns kenmerkende, kristalheldere proza is Heilbot op de maan een aangrijpend literair onderzoek naar een man die gevangen wordt gehouden door de duistere logica van zijn depressie en zijn laatste worsteling om daaraan te ontsnappen. Naast het verhaal 'Heilbot op de maan' zijn voor de Nederlandse vertaling nog enkele kort...

INFORMATIE

AUTEUR
David Vann
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Heilbot op de maan.pdf

OMSCHRIJVING

Jim, een suïcidale man van middelbare leeftijd, is op weg van Alaska naar Californië. Hij wordt daar opgewacht door zijn broer Doug, die hem zal verzorgen en vastbesloten is hem niet uit het oog te verliezen. Door zijn ziekte is Jim hoogst onvoorspelbaar, maar hij probeert toch iets van betekenis te ontdekken in zijn relaties met zijn ouders en vrienden, zijn ex-vrouw en zijn kinderen. Wanneer een sessie met zijn therapeut ontspoort, ziet hij steeds minder mogelijkheden om met andere mensen te communiceren. Jim wordt voortgestuwd door zijn gedachten,die hem op tragische wijze naar een onvermijdelijk einde leiden. Geschreven in David Vanns kenmerkende, kristalheldere proza is Heilbot op de maan een aangrijpend literair onderzoek naar een man die gevangen wordt gehouden door de duistere logica van zijn depressie en zijn laatste worsteling om daaraan te ontsnappen.

Wil je het boek lezen?Heilbot op de maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Vann. Lezen Heilbot op de maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN