Equinox

Equinox - Michael White | Tiliboo-afrobeat.com

...uinox (Latijn: aequinoctium, gelijke nacht) (ook: nachtevening of dag-en-nachtevening) is een tijdstip in het jaar waarop de zon loodrecht boven de evenaar staat, of anders bekeken, de tijd dat de zon langs een van de snijpunten van de ecliptica en hemelequator gaat ... Home - Equinox ... . De verbindingslijn aarde-zon passeert tijdens de equinox juist het vlak van de aardse evenaar (de evennachtslijn), op weg ... Over Equinox Producten. Webshop Documentatie. Dealer login Contact Bedrijfswagen uitrusting voor de professional ... Equinox. Wenst u voor uw bedrijfswagen topkwaliteit accessoires? Dan zit u goed met Equinox. Wij zijn de expert in RVS bestelwagen accessoires. Van side-bars of een auto i ... Equinox MHE - Logistic system integrator ... . Webshop Documentatie. Dealer login Contact Bedrijfswagen uitrusting voor de professional ... Equinox. Wenst u voor uw bedrijfswagen topkwaliteit accessoires? Dan zit u goed met Equinox. Wij zijn de expert in RVS bestelwagen accessoires. Van side-bars of een auto imperial tot ladders, loopplanken en opstaptreden. Equinox is...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael White
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Equinox.pdf

OMSCHRIJVING

Equinox: De dag waarop vijf planeten in één lijn staan en de dag en de nacht even lang duren. Maar ook de dag waarop de eeuwenlange speurtocht naar het levenselixer eindelijk tot een climax komt.Oxford 2006. Een jonge vrouw wordt wreed vermoord. Haar hart is verwijderd en op die plek ligt nu een oude gouden munt. Vierentwintig uur later wordt het volgende slachtoffer gevonden. Haar hersenen ontbreken en een zilveren munt schittert in de lege schedel...De politie staat voor een raadsel maar als politiefotograaf Philip Bainbridge en zijn ex-vriendin Laura Niven betrokken raken bij deze zaken, ontdekken zij dat deze gruwelijke, rituele moorden een connectie in het verleden hebben. Heden en verleden komen bij elkaar in deze pageturner als de link wordt gelegd naar het 17de-eeuwse Oxford van Isaac Newton en zijn verbeten speurtocht naar het eeuwige leven...De Australische auteur Michael White kent als geen ander de feiten en achtergronden van de geniale Britse wetenschapper Isaac Newton waarover hij de bekroonde biografie - Sir Isaac Newton, the Last Sorcerer - schreef. Op verzoek van de Nederlandse uitgever schreef White een uitgebreide addendum, dat als geïllustreerde bijlage in het boek wordt opgenomen. White heeft meer dan twintig non-fictie boeken op zijn naam staan. EQUINOX is zijn thrillerdebuut waarvoor hij inspiratie opdeed in Oxford waar hij een aantal jaren doceerde.

Wil je het boek lezen?Equinox in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael White. Lezen Equinox Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN