Alibi's

Alibi's - André Aciman | Tiliboo-afrobeat.com

... alibis. Alibi heeft een meervoudsvorm die op -'s eindigt ... Alibis (song) - Wikipedia ... . Veel Nederlandstalige woorden die in het enkelvoud op -y, -o, -u, -a of -i eindigen hebben een meervoudsvorm eindigend op -'s. De apostrof (') gebruiken we om te voorkomen dat de uitspraak van het woord verandert. Define alibis. alibis synonyms, alibis pronunciation, alibis translation, English dictionary definition of alibis. n. pl. al·i·bis 1. Law a. A form of defense whereby a defendant attempts t ... Onderzoek: dit zijn de meestgebruikte alibi's voor ... ... . Law a. A form of defense whereby a defendant attempts to prove that he or she was elsewhere when the crime in question was committed. Alibi [bewijs] - Een alibi (van het Latijnse woord voor elders) is een bewijs dat iemand niet op de plaats van een misdrij...

INFORMATIE

AUTEUR
André Aciman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Alibi's.pdf

OMSCHRIJVING

In Alibi's schrijft André Aciman over de plaatsen uit zijn jeugd. Barcelona, Parijs, Rome en, vooral, Alexandrië - steden waarin hij als kleine jongen heeft gewoond en waarnaar hij zijn hele volwassen leven is blijven verlangen. Zijn gevoelens zijn gecompliceerd: als hij in New York is, verlangt hij naar de zoete geuren van Egypte, maar eenmaal in Egypte verlangt hij terug naar het verlangen dat hij in New York had. Waar hij zich ook bevindt, hij wil altijd liever ergens anders zijn.Aciman schrijft over uiteenlopende onderwerpen als het werk van Marcel Proust, de geschiedenis van Place des Vosges in Parijs, zijn eigen Joodse geschiedenis en een onbekend stadje in Noord-Spanje. Het resultaat is een bundel prachtige, zinnelijke essays die in feite een zelfportret zijn van een groot stilist.

Wil je het boek lezen?Alibi's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Aciman. Lezen Alibi's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN