Vlees!

Vlees! - Herman den Blijker | Tiliboo-afrobeat.com

...is het spierweefsel van gewervelde dieren ... Vlees - Wikikids ... .In de brede zin van het woord omvat het alle dierlijke en soms menselijke weefsels, inclusief organen zoals lever of nieren.In de engste zin slaat de term uitsluitend op het spierweefsel van zoogdieren die gekweekt zijn voor consumptie door de mens. Het merendeel van het vlees dat geconsumeerd wordt, is afkomstig van dieren uit de bio-industrie ... Vlees kan op allerlei manieren worden bereid: van koken, bakken en grillen en roerbakken tot barbecueën. Vlees krimpt ongeveer een kwart bij ber ... Rund- en varkensvlees - Vlees, kip, vis, vega ... . Vlees krimpt ongeveer een kwart bij bereiding door vochtverlies. Het advies is om rauw vlees door en door te verhitten en het vlees regelmatig om te draaien. Voor gemalen vlees geldt: controleer of het volledig is gegaard voordat je h...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman den Blijker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Vlees!.pdf

OMSCHRIJVING

Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je er het beste van maakt.Herman den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Hij is eigenaar van restaurant Las Palmas, presenteert succesvolle tv-programma s als Mijn tent is top en Herrie gezocht. Hij schreef eerder Herman, Altijd trek, Koken met Herman en Herman dichtbij.

Wil je het boek lezen?Vlees! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman den Blijker. Lezen Vlees! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN