Mannekino

Mannekino - Sybren Polet | Tiliboo-afrobeat.com

...no gaat over een jongetje, Guido Jagt, dat hoogbegaafd is die op z'n 10 miljonair zijn ... Mannekino in Utrecht | De Telefoongids ... . Hij verdient zijn geld door autopetten te verhuren. Hij zoekt iemand die hij kan vertrouwen en die zijn zaken kan regelen. Hij zorgt ervoor dat hij een notaris kan chanteren. Dit is notaris Riphagen. Sybren Polet - Mannekino 18 september 2008, 9:50. De tiende druk van de roman Mannekino van Sybren Polet is onlangs verschenen. Deze 'realistische fabel', zoals de ondertitel luidt, werd voor het ... Mannekino do ... Mannekino van Sybren Polet | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Deze 'realistische fabel', zoals de ondertitel luidt, werd voor het ... Mannekino door Sybren Polet Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Mannekino (Paperback). Guido Jagt is een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sybren Polet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mannekino.pdf

OMSCHRIJVING

Guido Jagt is een supergenie, een negenjarig wonderkind, maar thuis doet hij alsof hij middelmatig is. Hij heeft zich in stilte voorgenomen op zijn tiende miljonair te zijn en zijn vader de kans te geven te gaan studeren. Maar een negenjarige jongen mag niet handelen en speculeren, dus moet hij volwassenen voor zijn karretje spannen. Hij chanteert en chicaneert, en komt uiteindelijk terecht bij Lokien, een copywriter en schrijver in wording, die door Guido is gefascineerd. Guido spint hem steeds meer in in zijn risicovolle ondernemingen.

Wil je het boek lezen?Mannekino in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sybren Polet. Lezen Mannekino Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN