Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend

Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend - L. Bourbeau | Tiliboo-afrobeat.com

... naar je lichaam - je allerbeste vriend (Paperback) ... Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend: ontdek de ... ... . Ontdek de psychische oorzaken van ziektes.In dit confronterende, maar liefdevol geschreven... Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend | ISBN 9789088400162 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Het antwoord ligt in het luisteren naar wat je be ... Lise Bourbeau: Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend ... . Het antwoord ligt in het luisteren naar wat je beste vriend - je eigen lichaam - je vertellen kan. Uitgaande van de universele levenswettten van oorzaak en gevolg neemt Lise Bourbeau de lezer bij de hand om een voor een diens levensproblemen te ontrafelen. Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend. Ontd...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Bourbeau
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek de psychische oorzaken van ziektes.In dit confronterende, maar liefdevol geschreven boek onderzoekt bestseller-auteur Lise Bourbeau de onderliggende oorzaken van lichamelijke en geestelijke klachten. Zij is ervan overtuigd dat elk fysiek probleem de uiterlijke manifestatie is van emotionele en psychologische problemen, of van een gebrek aan harmonie en balans in het leven.In diepste wezen is iedereen op zoek naar innerlijke vrede, maar we weten vaak niet waar we die kunnen vinden. Het antwoord ligt in het luisteren naar wat je beste vriend - je eigen lichaam - je vertellen kan. Uitgaande van de universele levenswetten van oorzaak en gevolg neemt Lise Bourbeau de lezer bij de hand om een voor een diens levensproblemen te ontrafelen. Bij elke stap biedt zij gereedschappen aan om die problemen op te lossen en al doende een nieuw fundament te bouwen voor een gezond en gelukkig innerlijk leven.Het boek is helder en eenvoudig geschreven, met praktische tips in de vorm van oefeningen en affirmaties om jezelf te kunnen genezen.Uit de inhoud:- ons doel in het leven- liefde en bezit- oorzaak en gevolg- banden die ons beklemmen- geloof en overtuigingen- luister naar je fysieke lichaam- luister naar je geestelijke lichaam- luister naar je emotionele lichaamDankzij de lessen uit di boek krijgt de lezer meer controle over het eigen leven, o.a. door meer zelfvertrouwen, een beter contact met anderen, een beter inzicht in het eigen functioneren, het vermogen om te vergeven en los te laten en nieuwe levensenergie.

Wil je het boek lezen?Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Bourbeau. Lezen Luister naar je lichaam - je allerbeste vriend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN