Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto

Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto - Lens Media | Tiliboo-afrobeat.com

...twikkelt verkeersleermiddelen waarmee kandidaten zich tot in de puntjes voorbereiden op hun rijlessen en het theorie- en praktijkexamen ... Vind te koop auto in Studieboeken en Cursussen op Marktplaats ... . Voor het auto-, motor- en bromfietsrijbewijs. Digitaal leren Theorie leren auto 1e druk is een boek van Lens verkeersmiddelen uitgegeven bij Lens Verkeersleermiddelen. ISBN 9789490797256 Leren uit een vertrouwd papieren theorieboek Het leren van de verkeerstheorie begint met het doornemen van het theorieboek. Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto (Paperback). Op een vertrouwde ouderwetse manier leren uit een papieren theorieboek. D ... Vind theorie leren auto op Marktplaats - juni 2020 ... . Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto (Paperback). Op een vertrouwde ouderwetse manier leren uit een papieren theorieboek. Dit... Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto Aut...

INFORMATIE

AUTEUR
Lens Media
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto.pdf

OMSCHRIJVING

Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto 1e druk is een boek van Lens Media uitgegeven bij Lens Verkeersleermiddelen. ISBN 9789490797348 Leren uit een vertrouwd papieren theorieboekHet leren van de verkeerstheorie begint met het doornemen van het theorieboek. Het theorieboek is onderverdeeld in een overzicht van de basisbegrippen, gevolgd door 25 hoofdstukken met dezelfde indeling als die het CBR hanteert. Elk hoofdstuk in het theorieboek wordt afgesloten met een handige samenvatting. Het theorieboek bevat alle theoriestof die nodig is voor het CBR theorie-examen en voldoet aan de nieuwste Europese normen.Theorie-examens oefenen via het internetDaarna wordt het tijd om de testen of alle verkeerskennis paraat is. Wat is gemakkelijker dan een oefen theorie-examen te doen op exact dezelfde wijze als het CBR deze afneemt? Na afloop van elk examen volgt naast de mededeling of je geslaagd of gezakt bent, ook een score per onderdeel.Deze onderdelen komen overeen met het theorieboek. Maakt je veel fouten in onderdeel K, dan kan je hoofdstuk K in het theorieboek er beter nog eens op naslaan. Na elk examen krijgt je, indien gewenst, ook nog eens een uitgebreide uitleg per vraag.Bij dit pakket krijgt je 10 uur toegang tot de theorie-examens. Je kunt het oefenen van theorie-examens net zovaak onderbreken als u wilt, alleen de tijd dat je online aan het oefenen bent telt. Je kunt eventueel via de website tijd bijkopen.Voor het oefenen van het theorie-examen heb je een moderne computer met internet aansluiting en geluid nodig.

Wil je het boek lezen?Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lens Media. Lezen Lens verkeersleermiddelen - Theorie leren auto Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN