Het zwarte boekje voor managers

Het zwarte boekje voor managers - S. Turner | Tiliboo-afrobeat.com

...arte boekje voor managers' van Suzanne Turner maakt daar op gepaste wijze korte metten mee ... Het zwarte boekje van vrouwen - Maroc.NL ... . Niet op de wijze van de 'dummies', maar netjes met een pagina uitleg per techniek of methode. Suzanne Turner bespreekt in 'Het zwarte boekje voor managers' 94 modellen die regelmatig worden toegepast in bedrijven en waarmee iedere manager weleens te maken krijgt. Het zwarte boekje voor managers 1e druk is een boek van Suzanne Turner uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089650771 Het zwarte boekje voor managers Met Het zwarte boekje voor managers h ... Het zwarte boekje voor managers door Suzanne Turner & S ... ... . ISBN 9789089650771 Het zwarte boekje voor managers Met Het zwarte boekje voor managers heb je het meest complete (zak)boekje voor resultaatgericht werken in handen. Het bevat 94 Altijd welkom: een boek met managementmodellen, overzichtelijk gepresenteerd. Maar pas op, niet elk modellenboek is even sterk 94 Modellen, werkvormen en andere essentiële tools voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Turner
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het zwarte boekje voor managers.pdf

OMSCHRIJVING

Het zwarte boekje voor managers 1e druk is een boek van Suzanne Turner uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089650771 Het zwarte boekje voor managers Met Het zwarte boekje voor managers heb je het meest complete (zak)boekje voor resultaatgericht werken in handen. Het bevat 94 managementmodellen die compact en overzichtelijk zijn omschreven en waarmee je direct aan de slag kunt. De modellen zijn volgens een vaste formule opgebouwd: wat houdt het model in, waarvoor kun je het gebruiken, wat is het resultaat, welke werkvorm kun je ervoor inzetten, hoeveel tijd heb je ervoor nodig, wat zijn de valkuilen en wat zijn de voor- en nadelen? Aan bod komen bekende modellen als six sigma, de break-evenanalyse en de balanced scorecard, maar ook minder bekende modellen voor het analyseren van risico s, het houden van brainstormsessies, de samenstelling van teams en het effectief managen van je tijd. Het zwarte boekje voor managers biedt daarmee in een notendop wat drukke managers nodig hebben. Suzanne Turner is eigenaar van Potenza Ltd, een adviesbureau op het gebied van organisatieontwikkeling. De bedrijven waarmee zij werkt vari ren van multinationals die actief zijn binnen de internationale markt tot nichespelers. Zij werkte eerder als consultant bij Andersen Consulting.

Wil je het boek lezen?Het zwarte boekje voor managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Turner. Lezen Het zwarte boekje voor managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN