Helende Stenen Spirituele Gid#

Helende Stenen Spirituele Gid# - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...Stenen Spirituele Gid# (Hardcover). Spirituele gids - De unieke kracht van edelstenen en kristallenGedurende duizenden jaren hebben ... Edelstenen namen en uitleg werking van A t/m Z | De ... ... ... Spirituele gids - De unieke kracht van edelstenen en kristallen Gedurende duizenden jaren hebben natuurkrachten zich in edelstenen en kristallen geconcentreerd. In het verleden werden helende stenen gebruikt om de mens te beschermen tegen de kwade machten of als geluksbrenger. Helende werking edelstenen. Edelstenen en half-edelstenen worden als sinds het geschreven schrift, en waarschijnlijk al daarvoor, ... De 363 beste afbeeldingen van edelstenen healing ... ... . Helende werking edelstenen. Edelstenen en half-edelstenen worden als sinds het geschreven schrift, en waarschijnlijk al daarvoor, gebruikt voor geestelijke, emotionele en lichamelijke genezing. Alternatieve genezers over de hele wereld gebruiken vandaag de dag edelstenen. Helende stenen en mineralen kunnen een positieve werking hebben op het lichaam. Ook geven ze hun energie a...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Helende Stenen Spirituele Gid#.pdf

OMSCHRIJVING

Spirituele gids - De unieke kracht van edelstenen en kristallenGedurende duizenden jaren hebben natuurkrachten zich in edelstenen en kristallen geconcentreerd. In het verleden werden helende stenen gebruikt om de mens te beschermen tegen de kwade machten of als geluksbrenger. Ook vandaag ondervindt men dat helende stenen de energiecentra van het lichaam - en daarmee onze gezondheid en ons algemeen welzijn - positief kunnen beïnvloeden.Deze gids biedt u een introductie tot de fascinerende wereld van helende stenen. Maak kennis met de belangrijkste helende stenen en hun eigenschappen, lees hoe u ze kunt gebruiken en welke steen het meest geschikt is voor u persoonlijk.

Wil je het boek lezen?Helende Stenen Spirituele Gid# in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Helende Stenen Spirituele Gid# Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN