De Koperen Schatkaart

De Koperen Schatkaart - Robert Feather | Tiliboo-afrobeat.com

...e -Zeerollen leiden al een halve eeuw tot verhitte discussies ... Aantekeningen bij de Bijbel: 3Q15, Koperen Rol ... . Eén rol is mysterieuzer, onverklaarbaarder dan alle andere: de Koperen Rol. Wat is de betekenis van deze 2000 jaar oude schatkaart, afkomstig van de gesloten joodse sekte der essenen ten tijde van Jezus? Home / Esotherie / De koperen schatkaart. De mysterieuze Dode-Zeerol ontcijferd. De koperen schatkaart. De mysterieuze Dode-Zeerol ontcijferd. €8.00. De koperen schatkaart | ISBN 9789024605545 direct ... De koperen schatkaart. De mysterieuze Dode-Zeerol ontcijferd ... . €8.00. De koperen schatkaart | ISBN 9789024605545 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Nu De Koperen Schatkaart Kopen in Overige Boeken Boeken regio Rotterdam: Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, o Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek,...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Feather
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Koperen Schatkaart.pdf

OMSCHRIJVING

De Dode -Zeerollen leiden al een halve eeuw tot verhitte discussies. Eén rol is mysterieuzer, onverklaarbaarder dan alle andere: de Koperen Rol. Wat is de betekenis van deze 2000 jaar oude schatkaart, afkomstig van de gesloten joodse sekte der essenen ten tijde van Jezus? Dit onthullende boek is het verhaal van metallurg Robert Feather, die erin slaagde de teksten op de oude rol te ontcijferen en de vindplaatsen van de genoemde schatten wist te identificeren. In zijn heldere theorie legt hij eveneens verrassende verbanden tussen de essenen en de oude Egyptische beschaving die een nieuw licht werpen op het ontstaan van het joodse en het christelijke geloof. Tevens komt hij tot conclusies die een herwaardering van vele conventionele ideeën noodzakelijk maken.

Wil je het boek lezen?De Koperen Schatkaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Feather. Lezen De Koperen Schatkaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN