4000Ers

4000Ers - Richard Goedeke | Tiliboo-afrobeat.com

...pagina is voor het laatst bewerkt op 16 mrt 2020 om 21:38 ... Excursie | Officiële ticketshop voor Zwitserse treintickets ... . De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. 4000Ers (Hardcover). 36 klimtochten naar de mooiste toppen van de Alpen.De vierduizenders van de Alpen - de hoogste toppen in di ... Ice-X | Buitensport met oog voor milieu ... .De vierduizenders van de Alpen - de hoogste toppen in dit deel van de wereld -... NH 4000 Footers, New Hampshire 4000 footers, Hike nh mountains, list nh 4000 footers, list new hampshire 4000 footers, mount washington, mount adams, mount jefferson, mount pierce, mount eisenhower, mount flume, mount liberty, presidential range, hike 4000 footers, nh mountain ranges. Tijdens deze prachtige week beklim je 3 verschillend...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Goedeke
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
4000Ers.pdf

OMSCHRIJVING

36 klimtochten naar de mooiste toppen van de Alpen.De vierduizenders van de Alpen - de hoogste toppen in dit deel van de wereld - zijn voor heel wat bergbeklimmers het ultieme doel. De alpinisten willen de strijd aangaan met het woeste landschap en de strenge temperaturen zo hoog boven de sneeuwgrens. In dit boek vindt u uitgebreide informatie voor de beklimming van 36 bergen in deze hoogteklasse, die een mooie uitdaging vormen maar tegelijk wel haalbaar zijn. De reis tot aan de voet van de berg, het bereiken van de hoger gelegen rustplaatsen en de routes naar de top… alles wordt nauwkeurig beschreven. De auteur put daarbij grotendeels uit eigen ervaring en belevenissen. Maar dit boek is niet alleen een verzameling van feiten, het is ook een kleurrijke voorstelling van de bergtoppen volgens hun typische kenmerken, de eisen die ze aan de klimmers stellen en hun reputatie. Ten slotte bevat dit boek een heleboel prachtige foto’s, waardoor het niet alleen een bron van informatie is, maar ook een van inspiratie. Kortom, een boek om even bij weg te dromen.

Wil je het boek lezen?4000Ers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Goedeke. Lezen 4000Ers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN