Dochter van de duisternis

Dochter van de duisternis - Virginia Andrews | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Dochter van de duisternis. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik van deze verhaallijn moest denken want het lijkt totaal niet op de andere boeken van Virginia Andrews; alle verhalen die zij bedacht zouden zomaar echt gebeurd kunnen zijn ... Dochter van het licht - Virginia Andrews | Boeken.com ... . In dit boek gaat het om pure fictie maar het is ook zo a la Andrews geschreven. Geschreven bij Dochter van de duisternis. Dit is eerste boek wat ik heb gelezen van Virgina Andrews. Na de recensies had ik hoge verwachtingen van dit boek, maar dat viel een beetje tegen. Het verhaal gaat vooral over het moeilijke leven van tiener Lorelei. Ik vind haar leven zeer beklemmend. Lorelei leeft zeer geïsoleerd zonder uitweg. Kan een dochte ... De boeken van Virginia Andrews op volgorde ... ... . Na de recensies had ik hoge verwachtingen van dit boek, maar dat viel een beetje tegen. Het verhaal gaat vooral over het moeilijke leven van tiener Lorelei. Ik vind haar leven zeer beklemmend. Lorelei leeft zeer geïsoleerd zonder uitweg. Kan een dochter van de duisternis ooit leven in het licht? Lorelei heeft gebroken met haar familie - met haar vader, die zijn dochters...

INFORMATIE

AUTEUR
Virginia Andrews
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dochter van de duisternis.pdf

OMSCHRIJVING

Door de schreeuw van een jonge man diep in de nacht, ontdekt de zestienjarige Lorelei dat haar liefdevolle maar strenge vader geen gewone man is. Hij heeft zijn geadopteerde, knappe dochters opgevoed met maar één doel: om jonge mannen hun donkere schaduwwereld in te lokken. Net als haar zussen is Lorelei getraind in de kunst van het verleiden, met de waarschuwing nooit verliefd te worden. Maar wanneer ze een knappe, charmante klasgenoot ontmoet slaat ze alle waarschuwingen van haar familie in de wind en volgt Lorelei haar hart, zelfs als ze weet dat de liefde als vergif voor haar is.

Wil je het boek lezen?Dochter van de duisternis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Virginia Andrews. Lezen Dochter van de duisternis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN