De weg omhoog

De weg omhoog - Krijn van der Jagt | Tiliboo-afrobeat.com

... Omhoog Coaching is een coaching praktijk gebaseerd op het (her-)vinden van jouw levensgeluk ... PDF Zoeken naar de weg omhoog - Hogeschool Rotterdam ... . Ik begeleid je graag in het proces om deze weg te vinden vanuit ervaringen uit eigen processen. Doordat ik veel dingen doorleefd heb, weet ik snel met jou de punten bloot te leggen waar we samen aan kunnen werken, op weg naar jouw geluk Wil jij deze reis in jezelf aangaan, en jezelf op een hoger ... De weg omhoog laat de lezer kennismaken met een veelal onbekende interpretatie van de Bijbel. De schrijver richt zich op de mens achter de teksten. Hij wil begrijpen hoe de schrijvers ... De Weg Omhoog - Dewegomhoog.nl ... . De schrijver richt zich op de mens achter de teksten. Hij wil begrijpen hoe de schrijvers van Bijbelteksten dachten. Geschreven bij De weg omhoog. Het leest lekker weg, ten eerste omdat Martin een heerlijke vlotte schrijfstijl heeft, maar daarnaast bevat het boek allerlei interessante wetenswaardigheden over wielrenners, goede tips en grappige anekdotes. Bov...

INFORMATIE

AUTEUR
Krijn van der Jagt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De weg omhoog.pdf

OMSCHRIJVING

De weg omhoog laat de lezer kennismaken met een veelal onbekende interpretatie van de Bijbel. De schrijver richt zich op de mens achter de teksten. Hij wil begrijpen hoe de schrijvers van Bijbelteksten dachten. Het blijkt dat in veel gevallen de culturele context van het oude Nabije Oosten de sleutel is tot een beter begrip van en nieuwe en verrassende inzichten in de Heilige Schrift.Van der Jagt verbindt de Bijbel met de evolutietheorie. Veel mensen menen dat die twee haaks op elkaar staan. Een voorbeeld: de woorden van Jezus dat als iemand je op de ene wang slaat, je hem ook de andere toe moet keren, worden vaak als een zwaktebod gezien. In de evolutie wint de sterke immers ten koste van de zwakke. Vaak wordt daarbij vergeten dat het in de evolutie niet om het voortbestaan van het individu gaat, maar om de soort. Samenwerking tussen en zorg voor soortgenoten biedt op de lange termijn het meeste profijt. Sommige Bijbelteksten bevatten inzichten die de culturele evolutie van de mens gestimuleerd hebben.

Wil je het boek lezen?De weg omhoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Krijn van der Jagt. Lezen De weg omhoog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN