De luie manager

De luie manager - Martin Waaijer | Tiliboo-afrobeat.com

...e manager (Hardcover). De luie manager 1e druk is een boek van Martin Waaijer uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij ... Boek - De beste manager is een luie manager | Intermediair ... . ISBN 9789461262653 Heb je het... Hun bemoeizucht wordt op de koop toegenomen door medewerkers die zich sterk geïnspireerd voelen en leren hier mee om te gaan. Er zijn dus meerdere wegen naar Rome, maar ik hoop dat er genoeg inspiratie in mijn betoog zit om na te denken over de hardwerkende versus de luie manager. Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken. Een g ... [Review] Boek: De Luie Manager - 'Hoe het Abilene-paradox ... ... . Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken. Een goede manager is een luie manager. Auteur Martin Waaijer presenteert een wenkend perspectief voor de manager die weer tijd wil voor de dingen die er echt toe doen: zorgen voor visie, ondersteuning en reflectie. Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken. Een goe...

INFORMATIE

AUTEUR
Martin Waaijer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De luie manager.pdf

OMSCHRIJVING

De luie manager 1e druk is een boek van Martin Waaijer uitgegeven bij Haystack, Uitgeverij. ISBN 9789461262653 Heb je het ook zo druk? Een overvolle agenda maar nooit tijd voor een goed gesprek? Hard werken lijkt de norm voor managers, maar het is tijd om die norm los te laten. Managers horen problemen niet op te lossen door hard te werken, maar door slimme oplossingen te bedenken. Een goede manager is een luie manager. Martin Waaijer presenteert een wenkend perspectief voor de manager die weer tijd wil voor de dingen die er echt toe doen: zorgen voor visie, ondersteuning en reflectie. Als je stopt met alle zinloze rituelen creëer je de tijd om een goede manager te zijn. Word ook een luie manager en doorbreek de negatieve interactiepatronen met je medewerkers. Ontdek hoe ze gemotiveerder raken, meer verantwoordelijkheid nemen, je minder lastigvallen maar je wel mobiliseren als het nodig is.

Wil je het boek lezen?De luie manager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Waaijer. Lezen De luie manager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN