Heb je een boze moslim voor mij?

Heb je een boze moslim voor mij? - Zoe Papaikonomou | Tiliboo-afrobeat.com

...een boze moslim voor mij?' - Over inclusieve journalistiek Verwacht in April 2018, Amsterdam University Press ISBN: 9789462988781 ... 'Alsof de wereld bestaat uit liberale moslims en boze ... ... . U kunt gratis verder lezen . Klik deze melding weg via het kruisje. Maar goede artikelen schrijven kost geld. In'Heb je een boze moslim voor mij?' onderzoeken onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou en onderzoeker Annebregt Dijkman waarom het (actualiteiten)media nog steeds niet lukt om diverser te worden, zowel in de afspiegeling van redacties als in hun manier van werken. In 'Heb je een boze moslim voor mij?' onderzoeken onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou en onderzoeker Annebregt Dijkman waaro ... 'Heb je een boze moslim voor mij?' | Amsterdam University ... ... . In 'Heb je een boze moslim voor mij?' onderzoeken onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou en onderzoeker Annebregt Dijkman waarom het (actualiteiten)media nog steeds niet lukt om diverser te worden, zowel in de afspiegeling van redacties als in hun manier van werken. In"Heb je een boze moslim v...

INFORMATIE

AUTEUR
Zoe Papaikonomou
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Heb je een boze moslim voor mij?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat betekent het voor het nieuws als alle nieuwsmakers op elkaar lijken? Welke verhalen missen we daardoor als publiek? En hoe betrouwbaar en zorgvuldig kunnen journalisten de samenleving verslaan wanneer zij een blinde vlek hebben voor een deel van die samenleving? In 'Heb je een boze moslim voor mij?' onderzoeken onderzoeksjournalist Zoë Papaikonomou en onderzoeker Annebregt Dijkman waarom het (actualiteiten)media nog steeds niet lukt om diverser te worden, zowel in de afspiegeling van redacties als in hun manier van werken. Samen met meer dan 50 journalisten, opiniemakers en deskundigen nemen de auteurs de redactiecultuur onder de loep. Zij vertellen over hun ervaringen op de nieuwsvloer en ze delen hun ideeën om journalistiek inclusief te maken. Dat is uniek, omdat er nog nooit zo veel journalisten zich openlijk uitspraken over wat zij meemaakten op redacties. Papaikonomou en Dijkman volgden ook twee jaar lang de zoektocht naar meer diversiteit van online platform De Correspondent. Wat komt de redactie tegen op deze zoektocht en wat kunnen actualiteitenmedia daarvan leren?

Wil je het boek lezen?Heb je een boze moslim voor mij? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Zoe Papaikonomou. Lezen Heb je een boze moslim voor mij? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN