Voeding Als Medicijn

Voeding Als Medicijn - Rob Oppedijk | Tiliboo-afrobeat.com

...oeding werkt wél als een medicijn? Wie ziek is en naar een arts gaat, komt vaak thuis met een recept voor medicijnen ... Voeding als medicijn: deel 1 Gluten - Hashimoto Nederland ... . Maar op je doktersrecept staat nooit een boodschappenlijstje of een weekmenu. Gek eigenlijk, want iedereen weet hoe essentieel gezond eten is voor je gezondheid. Gezond eten en leven als medicijn bij chronische ziekte. Dat is geen utopie, zeggen deskundigen van Wageningen University & Research samen met collega's van andere universiteiten en het RIVM. Vooral bij de behandeling van hart- en vaatziekten, diabetes, nierziekten en diverse darmaandoeningen is met een bl ... Artritis: voedsel als medicijn | Mens en Gezondheid ... ... . Vooral bij de behandeling van hart- en vaatziekten, diabetes, nierziekten en diverse darmaandoeningen is met een blijvende verandering van voeding en leefstijl veel gezondheid te winnen voor patiënten. Voeding als medicijn (Paperback). Voeding als Medicijn Wie ziek is en naar een arts gaat, komt vaak thuis met een recept voor medicijnen. Maar op je... "Voeding als medicijn wordt nog te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Oppedijk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Voeding Als Medicijn.pdf

OMSCHRIJVING

Huisartsen schrijven medicijnen voor, maar hebben meestal weinig aandacht voor voeding. Toch kunnen eenvoudige voedingsmaatregelen een groot effect hebben. Een- of tweemaal per week vis op het menu bijvoorbeeld helpt om hart- en vaatziekten te voorkomen. Dit boek laat de lezer kennismaken met het effect van voeding op 50 veelvoorkomende aandoeningen. Van allergie, depressie en hoge bloeddruk tot reuma en slapeloosheid.

Wil je het boek lezen?Voeding Als Medicijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Oppedijk. Lezen Voeding Als Medicijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN