Hoop op God

Hoop op God - J. Hoek | Tiliboo-afrobeat.com

...teksten over Hoop - Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht: hij slaat zijn… Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en… Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan… Allen die uw hoop vestigt op de HEER: wees sterk en houd moed… Mijn plan met jullie staat vast - spreekt de HEER ... Psalm 42 - Uit het Liedboek voor de Kerken (1973) ... . Ik heb… Hoop op God is een boek van M. Steenis-van den Dikkenberg. ISBN 9789055519941 en 48 pagina's. Koop bij Gebr. Koster voor 12,90 euro Hoop op God - deel 1. Mieke van Steenis-van den Dikkenberg. In deze serie zijn waargebeurde verhalen opgenomen die allemaal getuigen van wonderen in het leven van Gods kinderen. Soms gebruikt Hij heel eenvoudige middelen om hun te onderwijzen of te helpen in ... Hoop op God - Psalmen voor Nu 42-43 - YouTube ... . ISBN 9789055519941 en 48 pagina's. Koop bij Gebr. Koster voor 12,90 euro Hoop op God - deel 1. Mieke van Steenis-van den Dikkenberg. In deze serie zijn waargebeurde verhalen opgenomen die allemaal getuigen van wonderen in het leven van Gods kinderen. Soms gebruikt Hij heel eenvoudige middelen om hun te onderwijzen of te helpen in zorgen of bij ziekte. Hoop op God is niet je vingers kruisen en het beste er ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Hoek
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Hoop op God.pdf

OMSCHRIJVING

De grote woorden en de mooie verhalen hebben we nu wel gehad. Ondanks alle fraaie beloften van onder anderen politici, blijft de wereld één groot drama. Het is om wanhopig van te worden. Het is terecht dat wie een boodschap van hoop meent te hebben, zijn geloofsbrieven op tafel moet leggen. Christenen weten zich geroepen verantwoording te geven van de hoop die in hen is. Te midden van alle wanhoop en cynisme geloven christenen dat de Bijbel het spoor naar de toekomst wijst, een spoor van hoop – hoop op God. In dit boek gaat de theoloog Jan Hoek op zoek naar de sporen van hoop in de Bijbel. Thema's die aan de orde komen zijn: de Bijbel als leerboek van de hoop; de verbondenheid van de christelijke gemeente met het volk Israël in de verwachting van het koninkrijk Gods; de hemel en de hel; het duizendjarig vrederijk, de jongste dag en het eeuwige leven. In deze onderwerpen gaat de auteur op zoek naar antwoorden op de centrale vragen uit de eschatologie, de leer van de komende dingen. Alles wat de Bijbel zegt over onze toekomst, spreekt van hoop, maar wat betekent deze hoop voor ons nu? Dat is de centrale vraag in dit boek.

Wil je het boek lezen?Hoop op God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Hoek. Lezen Hoop op God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN