Coachkaartenset

Coachkaartenset - Moniek Valkema | Tiliboo-afrobeat.com

...lseweg coachkaarten met prachtige en toepasselijke foto's van onze eigen paarden, een full colour boekje van 56 pagina's met uitleg, vragen, opdrachten en betekenis van de kaarten en een mooie, fair geproduceerde, zwart katoenen buidel om de kaarten en het boekje in te bewaren en makkelijk mee te nemen ... Kies een coachkaart | Keulseweg ... . Coachkaartenset, coachkaarten om slapende honden wakker te maken. De coachkaartenset is ontwikkeld door een stel enthousiaste mensen die allemaal professioneel met honden en mensen werken. De set bestaat uit 32 kaarten met foto's van honden en teksten waarmee je aan de slag kunt gaan. Coachkaarten door Espérance Blaauw over trainers & coaching. ISBN: 9789462722354. Thema.nl voor tools & spellen die werken! De coachkaartenset is ontwikkeld door een groep enthousiaste mensen d ... Bureau ISBN - Coachkaartenset ... . De set bestaat uit 32 kaarten met foto's van honden en teksten waarmee je aan de slag kunt gaan. Coachkaarten door Espérance Blaauw over trainers & coaching. ISBN: 9789462722354. Thema.nl voor tools & spellen die werken! De coachkaartenset is ontwikkeld door een groep enthousiaste mensen d...

INFORMATIE

AUTEUR
Moniek Valkema
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Coachkaartenset.pdf

OMSCHRIJVING

Coachkaartenset 1e druk is een boek van Moniek Valkema uitgegeven bij Plasman Vertalingen / Uitgeverij. ISBN 9789491700057 De coachkaartenset is ontwikkeld door een stel enthousiaste mensen die allemaal professioneel met honden en mensen werken. De set bestaat uit 32 kaarten met foto's van honden en teksten waarmee je aan de slag kunt gaan.De kaarten kunnen op allerlei manieren gebruikt worden om meer inzicht te krijgen. Je kunt verschillende werkvormen gebruiken in een coachsessie. Als kennismaking of juist als afsluiting. Je kunt ook een aantal werkvormen combineren. Je kunt zelf bepalen welke vorm je kiest, maar je kunt ook de deelnemer (je coachee, klant, kind of medewerker) een vorm laten kiezen. Je kunt er natuurlijk ook je eigen draai aan geven.De coachkaartenset is ontwikkeld door Moniek Valkema, Nicky Barendrecht-Jenken en Marinda Bijzitter, Suzanne Binnendijk, Tineke Kleinstra, Iris Kok, Isabel Malipaard en Diederika van der Wal, met foto's van Marinda Bijzitter en Hapte Kroes en lay-out van Wouter Fris.

Wil je het boek lezen?Coachkaartenset in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Moniek Valkema. Lezen Coachkaartenset Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN