Knapzak praktijkgidsen - De cirkel van zorg voor intern begeleiders

Knapzak praktijkgidsen - De cirkel van zorg voor intern begeleiders - Eleonoor van Gerven | Tiliboo-afrobeat.com

...jes zijn praktijkgidsen over onderwijs aan begaafde leerlingen ... De cirkel van zorg voor intern begeleiders door Eleonoor ... ... . Twee boekjes zijn gewijd aan de Cirkel van Zorg en het herkennen van educatieve behoeften: een voor leerkrachten en een voor intern begeleiders. De cirkel zorg voor intern begeleiders, knapzak praktijkgidsen (Eleonoor van Gerven) (2015) ISBN: 9789462542822 - Knapzakjes zijn praktijkgidsen over… Knapzakjes zijn praktijkgidsen over onderwijs aan begaafde leerlingen. Twee boekjes zijn gewijd aan de Cirkel van Zorg en het herke ... De cirkel zorg voor leerkrachten… - voor €22,50 ... . Twee boekjes zijn gewijd aan de Cirkel van Zorg en het herkennen van educatieve behoeften: een voor leerkrachten en een voor intern begeleiders. Passend onderwijs bieden lukt alleen als je zicht hebt op de educatieve behoeften van de leerling. Als je inzicht hebt in wat de leerling weet en kan, kun je bepalen wat de ... Knapzakjes zijn praktijkgidsen over onderwijs aan begaafde leerlingen. Tw...

INFORMATIE

AUTEUR
Eleonoor van Gerven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Knapzak praktijkgidsen - De cirkel van zorg voor intern begeleiders.pdf

OMSCHRIJVING

Knapzakjes zijn praktijkgidsen over onderwijs aan begaafde leerlingen. Twee boekjes zijn gewijd aan de Cirkel van Zorg en het herkennen van educatieve behoeften: een voor leerkrachten en een voor intern begeleiders. Passend onderwijs bieden lukt alleen als je zicht hebt op de educatieve behoeften van de leerling. Als je inzicht hebt in wat de leerling weet en kan, kun je bepalen wat de leerling nog te leren heeft, welke leermiddelen en opdrachten passend zijn bij de doelen en wat er nodig is om het onderwijskundig proces te organiseren. Je bepaalt de optimale leeromgeving en maakt het rendement van het leerproces zichtbaar en meetbaar.In deze Knapzak richten we ons op het educatief profileren op niveau 3 van de Zorgpiramide van Passend Onderwijs en 1-Zorgroute (IB-niveau). Hoe kun je als IB’er of specialist begaafdheid collega’s ondersteunen bij het verzorgen van passend onderwijs aan begaafde leerlingen?’ Je leert hoe je samen de educatieve behoeften van de begaafde leerling kunt verkennen aan de hand van de stappen in de Cirkel van Zorg. Per stap behandelen we wat je kunt doen en welke instrumenten je kunt gebruiken om zicht te krijgen op wat de leerling nodig heeft.

Wil je het boek lezen?Knapzak praktijkgidsen - De cirkel van zorg voor intern begeleiders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eleonoor van Gerven. Lezen Knapzak praktijkgidsen - De cirkel van zorg voor intern begeleiders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN